Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postoje stabilni prihodi iz inostranstva kao i dobra naplata pdv-a iz cega se prioritetno placaju medjunarodne obaveze ! dok je tako, rejting ce biti stabilan ! nas problem je unutrasnja nelikvidnost izmedju firmi ! i nemamo svi rodbinu po inostranstvu da salje pare !
Drugim rijecima potrebna je volja svih da bi zemlja krenula naprijed a ako toga ne bude jos cemo vise propasti
Od danas samo Anti vjerujem,duša naša.
Čovjek je samo realan i ima više iskustva i jedan je od najcjenjenijih profesora Ekonomskog fakulteta UNSA, definitivno njegova riječ više vrijedi od nekog tamo plaćenika iz nevladinih organizacija koje imaju plaće više nego univerzitetski profesori.
S&P i Moody su dali rejting AAA firmama koje su bankrotirale u roku 24h. Tako da ovo B dosta govori!
Pa za njih je sve dobro apokalipsa. Vidi se da vecini bude muka od bilo kakve dobre vijesti.
Ako ti tako kažeš...
Anto Domazec - poserem ti se na lopovsku glavu ! Lako ti je lagati nepismene seljačine BiH.... Pa mamu vam lopovsku, znate samo uzeti kredit od MMF-a i potrošiti ga na plate.... BiH je propala i prezadužena zemlja. Treba se boriti da se uvede zakon o bankrotu. Pa da fino bankrotiram pa onda nek političari i njihove familije, lobisti vraćaju kredit MMF-u... Treba Antu na banderu objesiti za ove laži !