Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nek si im se nagovorio, tihicu samo malo kasno al nek si im se nagovorio ... tihić potrčko od dodika, gregoriana i ostalih ... mrzitelj muslimana i pravi komunista
ma daj pipo vise ne seri. U BiH ne postoji u vlasti gluplji, zatucaniji i tvrdoglaviji supljoglavac i osvetnicki nastrojen krelac od Tarika Sadovica. od kada se to neposlusnost partiji koja te imenuje nagradjuje pa svugdje u svijetu padaju glave ako se bilo koji ministar suprotstavi svojoj stranci. Zato Tarik pokusava da bude duhovit a pravo mu zao da se odvoji od fotelje. I ovi dupelisci koji pricaju da Tihi podnese ostavku - Tihi je sef i Sadovic i njemu slicni ima da slusaju sefa i stranacki vrh. Zamislite sta bi se vama dogodilo na poslu da ne poslusate sefa ili da mu potpuno otkazete poslusnost - OTKAZ i nista drugo. Tako je prosao i Sadovic.
Beži beži ba lija tu ti mesto nije
Izdajnici su ti nabili noz u lijedja,al nije iznenadjenje rade to oni vec dvadeset godina. Bonjacki lideri i SDA-stvarno ste jedna banda lopova i izdajnika!Samo kad vidis kak se ste bolrili za ukidanje viza EU-je i prosperitet drzave i naroda?! BiH4EVER!
Kako si se ponadao da ćeš ostati do jeseni, ali prc, imamo mi i izvanredne sjednice i još inzvanrednije vijesti!!!! Za utjehu dobit ćeš još 12 mjeseci po 5 tisuća..
E SAD SU NA. JE. BALI , DOLAZI , DRUG STALJIN - JUSUF PUŠINA
A sad adio, a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad... Smarac, napokon, odlazi! :) Po zakonu si izabran, po zakonu i smijenjen.:)))
Ma ja zabij noz u ledja bosnjak bosnjaku.
mozda jesi radio po zakonu ali nisi nista ni u radio...