Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@neko iz mase Očito je da si ti neko iz mase crvenih kriminalaca,u suprotnom bi tražio da se SVI,bez obzira na stranku ispitaju !
Obavještavamo prijatelje (ako takvih ima) i poznanike, da je jučerašnjim napuštanjem stranke od strane Željka Komšića, konja koji je donio pobjedu SDP-u i legitimitet Slučajnom prolazniku da zastupa BOŠNJAČKI narod, i zvanično počeo kraj partije crvenih kmera. Što kraće vrijeme crveni kmeri sa KOS-ovim agentom Šćepom Radoljmendijem ostanu na vlasti, manje štete po državu Bosnu i Hercegovinu će nanijeti.
Tražimo od nadležnih tužilaštava da po hitnom postupku ispitaju porijeklo imovine koju su ugledni članovi SDA uknjižili kao privatnu imovinu tokom 22-godišnje vladavine. Takođe zahtjevamo da se istragom obuhvati i porijeklo svakog \"prvog miliona\" koji je SDA tajkunima omogućio kasnije enormno bogaćenje!
Budimir Potur odlazi niz kanalizaciju kao i sva g o v n a ovog svijeta. Sretnu plovidbu želi mu 90 posto Hrvata u BiH. Tj. sto posto, jer je onaj ostatak poturice kao i on.
Šta je ovo, nigdje komunjara da komentarisu, da nije totalno rasulo u stranci?
Iz boss-a esed radeljaš sjedi u parlamentu doma naroda iz reda ostalih (on nezna šta su ostali , da ne vrijeđam nikog), to je okorjeli ratni profiter i kriminalac krao hranu sa žuči i prodavao po sarajevskim pijacama sada tim parama kupuje glasove, falsifikovao diplomu od dodika iz banja luke (više puta osuđivan....) i on će da glasa PA TO JE DNO DNA.....
Jesu,uporni SLUČAJNI i ŠĆEPO, u svojoj poganoj nakani da rasture ovu našu Državu !
SDP i SBB TO JE OHOLA SKUPINA NEMORALNIH TI BI TE PRODALI ZA SEKUNDU I ISKORISTILI SISTEM NAROD CE SE UVJERITI ALI BILO BI MU KASNO PRESTAVJLAJU BOSNJACKI NAROD NA INSISTIRANJE EKSTREMNIH SRBA I HRVATA
Ja i, šta dalje... Ja ove nove parlamentarne SDP-SBB većine, niti zna kud je pošla niti zna kud će...