Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dali će ta vlada ikad raspravljati( IMA INICIJATIVA VIŠE OD GODINU DANA) o tački ja mislim da je 6 a to je o učesnicima u ABiH Jer po sadašnjem zakonu zločinac D.Kordić i ja smo isti a nismo ja bio 3 TRI godine u rovu a on ubijao nedužne osobe
Hvala SDP sto ste Dađiru Hadzicu olicenju olosa i lopova namjestili zakon da dajemo jos 100km vise za registraciju
Uglavnom se raspravlja o sadakama i povecanju poreza. Bez 2000 KM neto plate u privatnom sektoru. i vi cete brzo gledat u nebo.
SNSD blokada je tipičan primjer zašto Kosovo nikada ne treba pristati na zajednicu srpskih opština. Zloupotrebom demokratije RS blokira sve procese, a tim nanosi štetu ne samo svome narodu u manjem entitetu, nego kao što vidimo i u regiji.
Hočemo u eu a još tri godine produžuju nezakonitu pljačku pošteni osiguranika.vozač koji je čitav život bez kazni opet plača obavezni iznos.isto je i za bošnjaka srbina i hrvata
Podignu li registraciju ozbiljno cu misliti da prodam auto, pa nek uzimaju porez vrabcima i onog sta im vrabci dadnu, a ja necu hraniti debele guzonje sto zive na grbaci naroda. Necu ovo uraditi toliko zbog para koliko necu da hranim ljude na vrhu koji ama bas ni zasto ne zasluzuju da ih hranim. Oni otimaju i kradu od naroda zalogaj iz usta.Hranit nekoga ko se bori za politicku poziciju da oduzme narodu, prodacu auto i ne da nece dobiti povisice vec sada nece dobit nista.
Budzet "sigurno ovisi" o takvima kao ti,propast ce odmah drtava kad ti i slicni prodate auto...