Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takav je zakon u RS-u sto se tice zaposljavanja i nema to nikakve veze sa njegovom nacionalnoscu.A postoji velika mogucnost da ce covjek dobiti rjesenje za stalno jer ipak imaju prednost nacionalne manjine kada se regularno zaposljava ali opet vecinom se nista ne postuje ako neko ima vezu.
Greska dopisnika! Da je napisao ljekar porodicno,obiteljsko,familijarne medicine ( korektnije medecine) bilo bi komentara.:)
...nego...niđe dežurnih bošnjaka?...vlah mora podršku davat bošnjaku kontra vlaha...
...dobro ti njih, jarane, nisi posl'o u tri p­ičke materine...
Ja nešto commi :) ovo ne gledam sa nacionalne varijante.. U ovoj zemlji je posao koji se finansira iz budžeta, rezervisan za štele... Mislim i da se zove Nemanja, a da nema štele, isto bi ga zapalo...
...znaš kako..."ispravnoimeni" bez štele je ipak bolji od "pogrešnoimenog" bez štele...ona floskula "naš je" ipak nosi dodatne "bodove"...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)