Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta radi ona dr na press konfernciji SDA u vrijeme radnog vremena Enra Suljic ???
Sta god da radi ne znas ti radno vrijeme i svakako nije opravdanje ako je on mogu i ja nego sve kazniti ko krsi pravilnik.
Ne znam da li ste pročitali članak do kraja..... "Dr. Fatima je kandidatkinja Stranke za BiH na predstojećim izborima za Skupštinu Kantona Sarajevo. Nalazi se na istoj poziciji i u istoj izbornoj jedinici kao i generalna direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako je moguće da imamo direktora za najveći klinički centar da mu je sumnjiva diploma. Pa ljudi ne pričamo o mehaničarskoj radnji nego o bolnici imal tužilaštva pravde ikako,. Pa vidiš da se ona neškolovana vještica sveti svima koji imaju više škole od nje i pametniji a to su svi osim one Enre ona ja glupa ko k.
@gooUser1663487016 MA DAJ TI I TVOJ ŠEF KONAKOVIĆ SAMO BALJEZGATE! ŽENA OPERISALA I PORODILA POLA MILIONA ŽENA OD KAKO RADI I VI U NJU PRSTOM UPIRETE. STOKO! KAKO JE MOGUĆE DA DINO KONAKOVIĆ PRVO DIPLOMIRA A ONDA POLAŽE ISPITE? ODJ..ITE GAMAD!
A kad Sebija cijeli klinicki dovede na konferenciju, to je ok
Još je ljepša i mladja a diploma joj prava pravcata...
jbte čime se bavi ova Sebija,pa ova,SDA ološ i ova vješti.a su u stanju svako zlo napraviti jbte isto kao u turskim serijama ,da ne vjeruješ,užas zlo
Sta radi ona kobra . Al nece jos dugo
Je li se Erna Suljic zabiljezila da aktivno ucestvuje u predizbornoj kampanji? :D Reci doktorice da si meta jer si Ipetova sestra.
Ja cekam sta ce reci Senad Hadzifejzović i Dino Konakovic (ekspert) treba li ovu doktoricu pohvaliti ili kuditi
Ako je jedini problem frizura Dr.Gavrankapetanovic, onda smo mi drzava bez problem.. Koliko puta su Enra i Seka vidjene na predizbornim skupovima u toku radnog vremena, u shooping-u...One mogu, za njih ne važe pravila jer su one neka sila... Jasno je svima da iza ovoga stoji kandidatura Dr.Gavrankapetanovic koja ce pokositi Seku na izborima...
Na sta je spala SDA. Moram ovo reći~daleko ste od drzavotvorne stranke ako ste spali da na ovakav način rjesavate probleme i konkurenciju. Uzas
Ma jasta nego montirano, kod nas inace doktori dolaze na vrijeme, cak ostaju i nakon radnog vremena, a ne bi nikad marke uzeli...sve posteno, aman!
Uposlenik koji je prijavio doktoricu je također bio van radnog mjesta,i njega niko ne proganja. Ja lijepa kolektiva?
i treba joj frizer
Fato li Fato, koja si ti lija...koliko si operacija uradila al' ono bas kvalitetnih 🙄
to doktorka samo gotiva, apple macbook pro od 7 hiljada maraka u kancelariji a ispred u hodniku narod krv povraća u deke, pa malo frizurica, opuštena varijanta a plata kapa
Ovo su Apple tastatura i miš ispred nje, znaci vjerovatno neki iMac :) Macbook je laptop.
Nista nije montirano.Fatima je lazljivica,neradnica i smutljivica.Ima Fatima i disciplinsku sa Medicinskog fakulteta jer je dovela studentima u pitanje validnost ispita.Fatima je pokvarena kao i njena braća a svaki lopov na kraju dolija.
Doktorima je mjesto u bolnicama a ne na stranačkim listama