Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaa, eno Amine!!!
ma nije problem nogomet, treba olimpijski komitet urediti da ima jednog predsjednika , a ne kao i dosao rađa, kisić , kvesić, smjeniti i dovesti zaslužnog sportistu na vrh olimpijskog komiteta
sramota da se daje po 20 000 km klubovima , a sportistima se ne mogu dati penzije dostojne ljudi.
ohohohoahahaha, vidi Raze najveca od svih
Bože kako smo mi primitivna skupina naroda! Kako se možete brukati ovakvim kometarima!?! Dajte se vratite u školu pozavršavajte fakultete pa se uhvatite vlasti i ispravljajte krive Drine pameću i vještinama, da stolice izgube PODOBNI, da počnu vladati SPOSOBNI, a ne trošite vrijeme pljuvajući po napaćenom narodu!
Dragi poturceni Srbine, ostavi se interneta i sporta, nije to za vas. Fataj se dzamije, kuknjave i prosnje. I nikad ne zaboravi kako ste i od koga nastali.
Dragi moji Bosnjaci Pravoslavne veroispovesti. nepricajte gluposti i ne pmetujte puno. pustite se ba politike vise i glupiranja sad se prica o sportu i sportistima bez obzira kako se oni zvali. uzmite koju knjigu procitajte pa ce te biti svjesni kakve gluposti valjate.
Vidite,ukoliko covjek radi s uspjehom a nije imao neki veci usjeh na terenu ili nikako,sta onda reci..Po meni je to pogresno razmisljane,ima puno svjeskih trenera koji nisu bili neki igraci isl...Po meni je Allah dao Razii visinu i tu kosarkasku da tako nazovem snagu...Sumnjam da bi se na stolici snasla bolje :-))...Razija je primjer samo ...
na slici pravi smrdljivi retardirani balyija.
mi mosnje smo najjaci u paraolimpijskim sportovima.
a, sjedeca odbojka.
DOBRO STE PROŠLI . gledaj ovo : http://www.mcp.gov.ba/zakoni_akti/odluke/?id=1472
boze dragi ruzna naroda.... ovih srba,...... poturchenih
...a onda bi, kao, trebale procvjetati ruže. Hehe, u slučaju raspada, prvo bi zaratilo u Mostaru i onda leti tvoje četničko (srbin-katoličke vjeroispovijesti) dupe iz Mostara.
Manite se sporta uhvatite se rada, neradnici jedni.