Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
princ Albert od monaka dolazi na krunisanje i ustolicenje kralja Republike Srpske Milorada "baje" Dodika
Hoće li ga Majkićka dočekati?
ja koliko razumijem Princ Albert ima zelju da posjeti olimpisko Sarajevo ali radmanovic mora da je dopis sakrio od jarana pa okreno Princa na BL
Choban dodik ce to shvatiti kao politicku podrsku smrdskoj.
Nece doci kad sazna gdje ide.
Sada ce to krkani zloupotrijebiti i reklamirati genocidnu tvorevinu kao raj na zemlji. Jos samo fali da im Merkelova kopira ideju pa da od Ausvica napravi turisticku atrakciju za superbogate.
Jedva cekam da ga vidim u zagrljaju sa Dudukom!!!!! Kad mu Duda zenu napadne!!!!!
Šta li je Mile Ronhil sve potrošio da ga namami. Dovedi ti Putina u Banja Luku, pa aferim!
Dolazi u genocidnu tvorevinu taj fasiticki usrani kralj...
Fina vijest. Samo bih zamolio organizatore da se okupaju pred dolazak. Razumijem ja da održavanje higijene nije prioritet u ružnijem BH entitetu, razumijem da ne vole dezodorans, razumijem da im se pegla tuširat. Ali gost je iz kraljevske familije, i treba da naprave izuzetak :D :D :D
Ne znam je li do mene ili ovi u srpskim medijima a i generalno javne ličnosti koje su srpske nacionalnosti vole koristiti ovu riječ "PRIČA"... Baš sam to primijetio, u skoro svakom javljanju nekog novinara ili političara iz RS-a riječ "priča" se iskoristi bar nekoliko puta.
"Princ Albert je ranije izrazio želju da prisustvuje nekom sportskom takmičenju u BiH i mi smo se slučajno našli u toj cijeloj priči."
Koga interesuje ovaj celavac treba doci ova bivsa plivacica AZDAJA
jes slatka ova princeza zivota mi
oh neee...zasto vam ne dolazi Prince Harry ili mali slatki George? ovaj Albert nikome ne treba, kao sto nikome ne treba njegova Charlène (osim sto treba Albertu kao uterus, a dobro, necemo sad o tome)
Da ga sretnem pitao bi ga ko mićo djukic joksina pejakovica, jel nam moze naci rada i imate li bakarnih zica, televizora, radijatora molim lijepo.
Haha ima da mu naraste brada do pasa! Jadnik,sta ce tamo??
Kad ste bjeda i sirotinja docice vam princ druge najbogatije drzave na svijetu, jao samo srbi su veci primitivci na planeti od balija, puse fore Dodijeve vece od ovi iz sda....