Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas mi nije jasno kako niko nije povukao vitalni nacionalni intres kad je podjela para u pitanju :)
eeeeeee tu nema granica...........nikakvih
@mirrorce Nije bilo grnica kad su pare u pitanju cak ni u ratu, a pogotovo sad.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje mogu doći po svoj dio?
Ide li ovcama koja marka...
Sve na tri dijela ! A BiH mu tu dođe kao otprilike tri distrikta tipa Brčko ! Ono kao tri predstavništva entiteta zajedno. UŽAS ! A NA ŠTA SI BOSNO SPALA POD IZMETBEGOVIĆIMA, NIKAD NIŽE U 1000 godina !!! A danas se BAkir hvali da SDA nikad nije bila jača ! Dakle što jača SDA slabija BiH ! :)))
naravno da je nepravedno kad ce to sve otici u plate ili penzije a nismo svi uposlenici drzavnih firmi niti penzioneri, ima nas koji i radimo za zivot a to su i nasi novci kao i novci svih građana. lopovi.
Sto nekazete da i Hrvati dobijaju 36 miliona kao i RS a ima ih samo 300 000 u federaciji.Pa nek sada ustase kazukako im je tesko u BiH.Najveci narod takodje dobija 36milona.
Najmanje ih ima, a najsposobniji i imaju najvise novca to je bitno...
Da je kako treba to je cifra koju smo duzni Rusiji za plin iz ratnog perioda,ali nece to gospoda ispustiti iz saka.Povecana je cijena plina i iz svakog kubika narod vraca SRAMOTA .
Uz ovu vijest mislim da ce uskoro doci recenica da ce pare ici za stabilizaciju i konsolidaciju budžeta.
Kako ovo, nitko nikome roditelje ne pomenu, nitko nije fašista, nacionalista. Jednostavno svi prde u istu kad se pare dijele ... Svi smo mi Esed Radeljaš i Milenče Duduk ... Bravo bagro, trošite sad, moRe vam bit do 15-og a onda opet novi kredit . . .!!!
Braca po parama
Sad se guzolje oblizuju
ovdje je takva tisina zavladala da covjek nemoze povjerovat ah krasne pare tu su skupa sva politicka bagra
SMRT FAŠIZMU SLOBODA SLAVENIMA CIJELOGA SVIJETA I ŽIVIO BRATE PUTINE HVALA TI BRATE PUTINE ŠTO POSTOJIŠ BOG DA TE NAGRADI
sto ce institucijama pare,,po kojem osnovu njima treba dati,,,,zar nepripadaju institucije drzavi,,kome serete majmuni,pa samo daj vam,pa daj,,kriminalci odvratni
A kamate poje mrak. I kakva je to raspodjelana entitete, idel na broj stanovnika ili povrsinu entiteta. Ako je od BiH gradite zato koji most ili autocestu cemu raspodjela samo da bi opet pocepili kreditne rupe.
Lovacki pas je nastao tako sto su se ukrstali psi sa najizrazenijim instinktima za gonjenje divljaci i zato lovacki pas prosto ne moze a da ne goni ptice/divljac. To je jace od njega. Slicno, Bosanski Turci su nastali od onih cija je ljubav prema novcu nadjacala njihovuljubav prema domovini/vjeri i takvi se medjusobno ukrstaju stoljecima. Zato Bosanski Turcin ne moze a da ne ukrade cak i kada bi znao da ce biti uhvacen i kaznjen. Lubav prema novcu iz lake ruke je najjaci instinkt u njemu.
Bosanski turcin? To ti za srbe? Jedini oni su kandidati za taj tvoj izum
@maximus75 Zna se kome je 'mati/matica' u Turskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a dug za plin iz rata će plaćati samo FBiH iako su ga i četnici koristili, hvala Bakire
@zamalopenzija fuck off