Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su oni isti kao i Dodik, samo se pod drugom kožom kriju... Svi se bave samo lopovlukom i sami sebi kroje plate i zakone. - Počnimo im mi određivati plate i uvoditi razne kontrole i sve će biti bolje!!
da bi ih sve mogao skinuti sa vlasti ili im nametnuti manja primanja, treba ti saglasnost svih naroda u BiH. Drukčije nikako ... :(
Samo da informiram kliksere da je i danas u Škutoristanu (potez Lištica-Grude-Ljubuški) stanje redovito: šverc, utaja poreza, droga, bauštelska karta u jednom pravcu prema Zagrebu, tu i tamo se utaji poneki bolešnjački i troprstaški auto i naravno, nepravedna majorizacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dragi moji sugrađani i sugrađanke da Bog da vam bilo i gore nego sto je sad ako glasate za iste vladajuce strukture koje su do sad vladale bile one Bošnjacke, Srpske ili Hrvatske pripadnosti ...................
koji pacijent, idi ba lijeci se j.bo ti Dodik terma u stau
POČETAK KRAJA - KAŽE MOJA RAJA! Samo veselo - šatorski.
jglavonji odzvonilo!
dao bog pa komsija crkla krava....
Koje će nam k.... ovdje Dodik. Bliže se izbori i kod nas. Pišite nam o našim sramotama što se bore za glasove i šta nam to obećavaju.
sto se tice dodika, svi srbi ovdje u rs su svjesni da krade -malo je reci na kubike! ali oni lijepo kazu, imaju i bosnjaci svog "dodika", a to je izetbegovic, i smatraju da se samo dodik moze suprotstaviti "dodiku iz sarajeva"
Što je - je je! Dodik krade na kubike, a Žuti na milijarde! Živi bili pa vidjeli!
fali mu zarez iza 'dobro' seljačina
i tebi fali zarez iza "dobro"...
Ono si sta jedes a sta jedu ljudi iz republike SMRDSKE vidi se na ovim plakatima. Tako vam i treba kad mrzite svoju drzavu, lijepu Bosnu i Hercegovinu.
Za nas je tzv. BiH nesto najsmrdljivije sto postoji. Sta vi jedete u Federejsn, tartufe i kavijar svaki dan, je li tako? Mozemo samoi da vam zavidimo, o vi prebogati tzv. Bosnjaci.
Nije ni cudo sto ima sve ovo otkad je u vlasti RS-a, opustosio je sve.. Zasto Bakir nema ovo a bilo bi na naslovnicama vec da ima? Svaka cast Bosnjacki predsjednice za posten rad.
Ha ha ha, ovo je bilo prejako.
Najbolje je istinu govoriti iza koje postoje dokazi a ne praznu pricu iza koje stoje vile, avioni, kamioni itd...
Toliko bahatosti i podlosti u jednom čovjeku nisam vidio.
Vjerovatno i ovakvi plakati nece puno uticati a tesko je i pobijedit Dodika kada u Laktasima i slicnim opcinama izlaznost na izborima bude 103%, mnogi cak sa "onog svijeta" glasaju za Mileta dok u drugim mjestima u RS-u bude veliki broj ponistenih listica i niz drugih malerverzacija
Ovo terba nama biti dobar samar... ovo treba uraditi za sve straneke pojedinacno....
Mile! Mile! Mile! haha heroj
Moje mišljenje je da Do_dick treba ostati na vlasti u manjem BH entitetu, razlog jednostavan da trebe iz Istočnog Sarajeva ostanu jeftine i lahko dostupne (kafa kisela ili keijada u najgorem slučaju par vinjaka) i vodi na Igman do zore ;)
Ajoj sine, pa sta cemo mi nevini pored takvih hebaca za casu kisele, nase je samo da se crvenimo pored takvih i da umremo masturbirajuci.
Ma joooook ti se odcjepljuj, računaj, kalkuliši i ratuj na klix-u po vasdan i noć, a ja ću lagano skakati po Draganama, Zorkama, Verama, Savkama... vazda je bilo ko zna njemu dvije, ha ja ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mile Ronhil