Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cedo mora se platiti nije samo oteti pa gotovo platiti ceto platiti ..............
Cijedi suhu slamu. Preostali mu zadnji trzaji i vjerni svezak idiotizma - prividio mu se kraj.
Nešto puno vrišti, izgleda da se iza brda nešto valja. Bumo vidjeli . :)
Ako je sve legalno učinjeno, kao što to sam tvrdi, onda se traktorista Dodik ne bi trebao bojati istrage...
Dodik, je sp poban seljak, da manipuliše seljacima. I seljančine mu puše.nakrao se i valja to braniti, i brani kao svako lopovsko govedo, prebacuje sumnju na drugoga Ali, takvi brabonjci kao on teško da opstanu u politici, nakon pedesete. zakon, spojenih gluposti.
joj da hoce ovog gregorijana postaviti za visokog predstavnika, odmah bi pocistio smece po bosni. nista bez amerikanaca u ovoj drzavi... smotani i nesposobni evropljani ne smiju pokazati zube dodiku