Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve! samo nemoj ti o istini i takvi kao ti, vi koji ste se dobro potrudili da bude to sto je bilo.
....no comment!
@Hercegovac92 Kao koji narod?
sta li mu treba
dodo, posjeti potocare i bice ti sve jasno
Oooo cuj ti Dode sto se razmeks'o! :O Zaboravio je nimalo viteske pokolje iz II Svjetskog Rata ali za nadati se da ce negdje procitati-mozda ne zna.Nije cuo,do sada
''Srbi nikada u prošlosti nisu pravili nedjela. Naprotiv, ponašali su se VITEŠKIi, a ne kukavički, KAKO SU se ponijeli u Srebrenici" DEMANTOVAO je SAMOG sebe u 2 REČENICE...
Što ne prenesete kompletan intervju koji je dao Politici...ccccc Govoreći o sadašnjim odnosima u BiH, Dodik je podsjetio da njegov SNSD nije dio vlasti na nivou BiH i da će se “baviti vlastitim politikama na nivou RS, budno prateći šta se dešava na nivou BiH. - Ništa što nije u skladu s Ustavom – neće proći, nijedna odluka. Bolje da ne pokušavaju, jer imamo mehanizme da to zaustavimo – poručio je on u intervjuu naslovljenom sa “Za nas je BiH nepotrebno mjesto”. Dodik je ponovio da je BiH neodrživa zemlja, "što potvrđuje i to što konglomeracija koja se skupila u Sarajevu već gotovo sedam mjeseci ne može da formira vlast". - Nemam vremena za neuspješne politike. Izvolite, formirajte vlast.......
Krkane jedan, tačno je da ste kukavice jer takvi kao što ste vi viteški i herojski se ponašate samo prema golorukom narodu, i zato kako možete mirno da živite na tlu tvorevine koja je nastala zločinom i genocidom.
Konacno pocnite sa bojkotom!Jel' vam preci ovaj hajvan,ili toliko cijenjeno citateljstvo?
ovaj dodik je lud hahaha sa njim upravlja malo amerika malo rusija
......kakva perfidna igra!zamislite da nijemci traže reviziju holokausta.naravno, ne pada im na pamet.od rudonje je sve očekivati, kako je došao na vlast, tako i odlazi, samo se sjetite njegovih izjava o gencidu u srebrenici dok nije dobio vlast.čim je zasjeo okrenuo ploču.sada neka kaže(kao što je rakao novinarki oslobođenja) za sebe "odakle dolazi i iz kakvog naroda dolazi":)))
mala Srbija = velika Jugoslavija Velika Srbija = mala Jugoslavija 2 + 2 = 4
Nije mi jasan ovaj Milorad D.? Nije mi jasno, šta to njemu poslije 20 godina nije jasno? Ovu riječ "zločin", preformuliši Milorade u GENOCID! U SREBRENICI JE POČINJEN GENOCID, A TI TO NEGIRAŠ! I ŠTA SADA HOĆEŠ?
@Hercegovac92, U Srebrenici je počinjen genocid. Milorad D. upravo i želi da se ovaj strašni genocid nazove zločinom. Kao da će se na taj način umanjiti strahota koju su Srbi počinili nad Bošnjacima? Hercegovac, hajde ti meni odgovori na pitanje šta želi Mile poslije ovoliko godina da dokaže povlačeći ponovo pitanje Srebrenice? Već sam napisala da mi nije jasno.
@Hercegovac92, Znači, skontala sam njegov cilj. Kako god da se nazovu ta strašna stradanja ubijenih Bošnjaka, golorukih i nenaoružanih, od staraca do dječaka, žena i djece, za Bošnjake će ostati genocid. Ne bih više na ovu temu suvioše je bolna. Zapitala sam se samo zašto mile poteže ponovo Srebrenicu. Igra prljavo.
nije to zlocin krme jedno to je genocid
Srbi su naj vece Zlo 20 vjeka.......
Muslimani Hrvati i Srbi su tri izdrkane karine.