Koalicija Srpska lista za Sarajevo
0
"Dodik živi u dalekoj prošlosti"
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@lepi I ti se time dičiš? E svaka ti čast. Čitav svijet otvara granice da bi živio sa svima u regionu a tebi drago što je RS jednonacionalna... Nevjerovatno. Znam da ćeš sada reći da ima u RS-u i hrvata i muslimana i roma i židova ali svi mi znamo kako to izgleda. Isto ovo vrijedi i za FBiH. Nije ni ona bolja. I zar to nije razlog da se maknu ovi fašisti i nacionalisti sa vlasti koji zaglupljuju narod tim retorikama?
Samo ti pričaj,ali:1.Republika Srpska je sa većinskim srpskim življem,2.Imamo sudstvo,policiju,izvršnu i zakonodavnu vlast,3.Srbi kontrolišu Republiku Srpsku i uvijek će je kontrolisati.4.Bolešnjaci nemaju nikakvog uticaja u Republici Srpskoj,niti će ikada imati. Pa ti vidi,mošnjo moj.Kud si ti prispio,šta li misliš,čemu li se nadaš?Živite u iluziji na 24% rezervata.Forza Srpska.
BRACO SRBI LAZU SVI; EU; USA UN; MULIMANI SVI LAZU:::: MI SMO U PRAVU ; MI MORAMO DA SLIJEDIMO NASU PROVJERENU POLITIKU; KOJOM SMO DO SAD IZGUBILI SVE ; BILI BOMBARDOVANI; SANKCIONISANI: GENOCIDOM ZA SVA VREMENA OPECACENJI: HAHA NAPRED MILE DIKO NASA HAHAHAH
Ja sam penicilin za bolešnjake!!!!!
OVAJ VUK NIJE BAS LOS AL SE KO DETE MALO ISPRAO NEMOJ BRE BRATE DA GENOCID NAZIVAS SUPLJOM! GLASAJ ZA TADIC JER SU SVI BOLJI OD OVOG MILETA NE SAMO DA JE TRAKTORDZIJA NEGO I PEVAC I TO SATORSKI! I JEL ON ZA VODJU? TESKO KAKO BILO OVO SU PRESUDNI IZBORI PA SVIMA SRETNO
Pa svaka čast Vuče, bolje Ognjen Tadić nego seljak iz Laktaša. Bez obzira što se ne slažem sa onim što govori Ognjenu se mora priznati pismenost u izražavanju i obhođenju. Vidi se da je čovjek školovan, samo mi je žao što je pogršno usmjeren
Vi Srbi ste stvarno bolesni, pa niko sa vama nije htio da živi, sjetite se , prvo Slovenija, pa onda Hrvatska, pa BiH, Makedonija, Crna Gora i na kraju Kosovo, to valjda nešto govori o vama.
Ne uzivam ja u njemu ......ako bogda on leti ...... glasam za.Ognjena Tadica...mozda je i on traktorista
AL MUJAGE BERU BRIGE
Onda ništa uživaj u svom predsedniku Vlade i njegovim velikim uspjesima - u kočenju BiH.
@realista ovo \"srbi su dobili rat\" predlažem za vic godine...hahahahahaha koji rat, jado jedan!? 1. pusagija ( zesca) u hrvatskoj! 2. pusagija (jos zesca) na kosovu! 3. u bosni rat poceli sa 71 % teritorije, a zavrsili sa 49 %! 4. amerika vas spasila 95 da vas dudakovic ne pregazi! i gdje je ovdje dobitak!!??? i koji su to rat u povijesti srbi dobili!? gdje god su zakuhali, na kraju su svirali flautu! ali, takva vam je citava povijest - laz, laz i samo laz!!! i to zna citav svijet... P.S. nisam bas najbolje informiran, ima li vas u parlamentu Republike Kosovo?
Postovao bih je da je i ona postovala mene 92-e......htjeli ste Referendum pa... imali ste ga......hocete Nezavisnu,..jednu jedinu.......pa imace te je....kad na vrbi rodi slanina Imali ste Hrvate....i gdje su oni danas...nema ih nigdje...a imali ste ih
Ja ne znam u kojim bajkama ti živiš ali ja sam bukvalno nonstop u RS, u Istočnom ponekad u šoping, a po ostalim dijelovima poslovno.
Glasajte za mene jer ja volim vlast & pare!!!!!
za@realista, dzabe ti te AVNOJ-ske granice kada do njih ne mozes ni da dodjes.Jedino u Cazinskoj krajini i nesto malo u Istocnoj Bosni vi Bosnjaci imate veze sa AVNOJ-skim granicama.Vase su granice u trokutu Sarajevo-Zenica-Tuzla, a sto se Srba tice-Balkan je uvijek bio Srpski i ostao,a i van Balkana smo svoji na svome-uskoro ulazimo i u Austrijski i u Madjarski parlament,a u Rumunskom ,Hrvatskom,Makedonskom smo stalno prisutni.