Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema mirnog razdruživanja, otići ćeš u pi*k.u ma.te.rin.u
Poko.ljes, silu.jes, rasel.is i onda hoces da se mirno razdruzis. Moze mirno da idite preko drine u Srbiju, a Bosna i Hercegovina Bosnacima Hercegovcima. U suprotnom rat do istrebljenja!!! Ili mi ili oni.
Opra ti vise milorade.Opra !!!
Tebi je najbolje bilo dok si svercovao cigarama...ovako iz dana u dan sve se vise razizlazis s vlastitom pamecu...Bujrum,ako mislis da cemo mi samo cutati i gledati kako nastavljas zapoceto 92-ge.
Lipši magarče dok trava ozeleni ?
naravno, necemo da zivimo sa ljigavim poturicama i da gledamo Dzamije na svakom cosku. Imate svoj cosak i tamo radite sta hocete. Ebo li vam krmak majku!!! Z:)
@ete Neka im se zove Islamska Dzamahirija Boshnjakistan..... Ionako su uvijek htjeli da imaju drzavu baziranu na islamskim zakonima.
i najveca budala vidi da od bosne i hercegovine kao suverene drzave nema nista,jedino ne znam kako ce se zvati ta nova bosnjacka drzava koja ce nastati kad se hrvati i srbi odvoje.ne vjerujem da moze hercegovina jer je nece biti u okviru te fildzan drzave
Alija je rat zagovarao 91, pa je 95 bilo Ameriko spasi me!
Samo što zaboravljaš da Češka nije izvršila genocid u Slovačkoj i obrnuto kao što su srbi u Bosni i njihovo otcjepljenje nije ni moglo značiti legalizacija genocidne tvorevine kao što ti hoćeš da napraviš..primitivuse glupi.
Kao gradjani RS/BiH ne podrzavam mesara ali podrzavam visoku decentralizaciju BiH. Zelim da moji problemi budu u gradu gde zivim. Ne zelim da za moje probleme treba da idemu Sarajevo ( RAZNI PROTESTI I NE ZADOVOLJSTVAR GRADJANKI I GRADJANA ). Zelim da za moje probleme ne budu krivi bosnjaci. Dragi bosnjaci dokle god gurate centralisticku vlast mesar moze da vas okrivljuje za los zivot u RS. Svakom srbinu za sve njegove ne uspehe bice kriva bosna. Pamet u glavu mozemo zajedno kao visoko decentralizovna drzava, a sa vremenom ce se stvari menjati. Zivecemo u BiH ali umesto kolektivne sigurnosti imacemo individualnu odgovornost.
Milorade, ne lupetaj!. Dobro znas da mirnog razlaza ne moze biti. Bosanska drzava je najstarija na Balkanu i nema joj izdera. Mnoge je kataklizme prezivjela pa ce i RS koja nije nikakva republika nego entitet koji se nazvao republikom. Mogao je biti entitet kralkevina srpska. Nije tacno da raja ne voli Bosnu i Hercegovinu. Ja sam odrastao na Ilidzi medju Srbima i totalno se pomjesao s njima u bracnoj vezi i potomcima i kumovima. Volim svu raju kao i prije i od vojske u zadnjem ratu sam casno pobjegao i time se ponosim iako sam cio rat u Sarajevu proveo. Milorade, dobar si bio i castan dok nisi postao nacionalista kao i svi aktuelni politicari. Trebao si ostati lijevo orjentisana stranka, a ti se primio medju nacionalistima. Ako nastavis pricati o mirnom razlazu, zavrsices kao Slobo.
Znam ja da se Čehoslovačka mirno razišla ali tamo gospodine Dodik nije bilo genocida i etničkog čišćenja kao što su bosanski Srbi (uz pomoć Srbije kao agresora na BiH) počinili nad Bošnjacima i bosanskim Hrvatima u BiH.
J.E.B.I........D.O.D.O...........G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......!!!! J.E.B.I........D.O.D.O...........G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......!!!! J.E.B.I........D.O.D.O...........G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......!!!! J.E.B.I........D.O.D.O...........G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......!!!! J.E.B.I........D.O.D.O...........G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......!!!! J.E.B.I........D.O.D.O...........G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......!!!! J.E.B.I........D.O.D.O...........G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......G.L.U.P.E....B.A.L.I.J.E......!!!!
O0o omađijaj me O0o omađijaj me.
zašto samo poturice bježe od NEIZBJEŽNOG REFERENDUMA, kad je referendum (glasanje naroda) najdemokratskiji sistem vladanja u cijelom svijetu. bosna nije muslimanska država, već je država 3 entitetska naroda. VELIKA PODRŠKA ZA GOSPODINA DODIKA.
SVAKA PTICA SVOME JATU I MIRNA BOSNA.