Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači bit će ezana.
ja tebi mater vlašku uzduž i poprijeko.
kako neces ... znamo za tu pricu ...
Vic dana 😀
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
...ako ne glasate za mene nema povećanja penzija, otkazi sa posla pa čak .........:)))
Ajmo prvo usvojit presude iz Strasbourga pa onda srat o ljudskim pravima
Ciganska posla
A šta je s mojim ljudskim i građanskim pravom da ne gledam tvoju njušku svaki dan i da me ne uznemiravaš svojim glupostima???
Dobra stvar sto je prvi puta rekao,da je BiH gradjanska drzava.Mozda je ovo pocetak stvaranja Nove BiH bez entiteta i kantona.
(Za)lagat cu se da svi gradjani BIH imaju zagarantovana ljudska prava.
Zakasnio si Milorade. A gledaj da obaviš poslove koje su ti dali na izvršenje - Ostalo je još 10 nedelja!
ti se samo zalazi da se ni za sta ne zalazes i bit ce nam svima dobro
Tesko onom za kog se ti zalazes. Evo u BL si doveo one za koje se zalazes da zele pobjeci sto dalje.
..... ko o čemu , ravaku o poštenju ....!
Covjek hoce da preuzme vlast u cijeloj BiH,prvo je pricao da je social demokrata i tako dosao na vlast u RS.Pa onda najveci srbin dok nije formirao najjacu stranku u BiH.Sad ce da bude najveci gradjanin i Bosanac i Hercegovac.Samo je pitanje kako ce se tad ponasati.Njega Ameri guraju a sve ko fol mu udarili sankcije.Samo sto su Bosnje suvise glupe da bi to skontale.😂😂😂😂