Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAZITE ŠTA PIŠETE JER ĆE VAS U'APSITI NARODNA POLICIJA SKUPŠTINE REPUBLJIKE SRBSKE. ELEM ONI SU DONJELI ZAKON DA AK' SEREŠ PROTIV NJI'U DAŠ GA POPUŠ'T ROBIJU. PA VI SAD IZVOL'TENA.
jel nji'u il je njiha?
I evo vec pocinje kurcenje i kocenje. koliko je trebalo? novembar, decembar, januar, februar. ah 4 mjeseca i vec Dodo sere ko foka.
Rješenje je jednostavno, entiteti se dogovore i prenesu nadležnosti na državu. Ako nisu države, a nisu, onda imaju nadležnosti koje su im pripale samo zbog ratnih okolnosti i rješenja o prestanku rata koje je bilo nedovoljno promišljeno. Zašto da u BiH nema ni C od centralizacije, a u Republici Srpskoj je sve ne samo centralizirano, već pod direktnom upravom njihovog predsjednika?
Viddjeli smo tvoju energetsku politiku, odkako si dosao na vlast ni jedan energetski projekat ti nije uspio Zbog cega? U to ne zelim ni da ulazim, ali iskreno vjerujem daje ona stara "A gdje sam tu ja??" imala velikog uticaja za sve te neuspjehe.
Pseto ne laj!!!
Tvoj problem s nadležnostima će biti riješen čim te Bog uzme u svoju nadležnost. Godina imaš, debeo si ko krmak, bolesti ti prijete, mnogi su te prokleli... sve si bliže višim nadležnostima.
Od dana kada sam prvi put čula ime Milorad Dodik uvijek slušam kako on nešto nije zadovoljan, kako ne valja ovo kako nevalja ono u Državi uglavnom one ima neku priču kao da on sve zna i svi ostali mu ne daju da to realizuje. Čudim se kada je on ovako pametan da za ovoliko puno godina koliko vlada Republikom Srpskom od iste nije napravio makar Švajcarsku.
Koji kurac si ti vise jebo vas dodik i izetbegovic zajedno sve dajte nam da zivimo
Pa bolan jebi se vise i ti i rs i bih daj da zivimo koji si kurac ti vise ili bilo ko u ovoj jebenoj bosni.
Sklonite mi ovu krmetinu s ociju
Uh opet me prepadate, molim redakciju da stavi upozorenje: TEKST SADRZI SLIKU UZNEMIRUJUCEG SADRZAJA HVALA
Jel te neko nešto pito ...haaa...
@Moby Dodick: Butthurt too much? :)))))))))
A gdje tije onaj ruski koi ide kroz Laktase,prije tri godine vjerujuci sam kupio pec i radiatore i rekao dati vjerujem.
Bgm podocnjaci ko suhe sljive.. Mora da se ne spava ovih dana :)
čovjek se bori za svoje, ima pravo