Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aviiiiddiiii mu NJUSSSSSSKE
Treba finansirat cetnicku fasisticku propagandu! BiH4EVER!
banjalućki srbi uzgojili novu sortu krmadi, zvana dodikšir :))))))
Dodik potkupljue novinare tako da bi njego kriminalna organizatcija mogla da nastivi svoj poso BiH4EVER
Hahahhaha ovo je presmješno. Čovjek koji je pravi diktator kada je RS novinarstvo u pitanju, istim tim medijima dodjeljuje pomoćna sredstva. Dragi naš Dodiče pusti novinare da pišu transparentno pa će moći živjeti od svog hljeba. Dodik je shvatio da su javni servisi idealni za manipulaciju stanovništva, bravo dodiče :D Evo moj prijedlog, dodiče pusti novinare neka pišu slobodno oni će moći zaraditi za svoj hljeb, a tih 5 miliona podjeli petorici budućih privrednika sa najboljim projektima, tako ćeš omogućiti novinarima da normalno žive a ovih pet privrednika će hraniti 20 članova svojih porodica i zaposliti još 10-20 ljudi. Tako se razvija privreda. Svi novinari koji dobiju novac kasnije će Dodiku slat poklone i jedan dio novaca. LJudi otvorite oči, ovo ne može da se izdrži.
dodice dodice, popusi ga popusi ga
jeftine su novinari k.u.rve
super dodik je super dodik je super ps-dodik moze koja markica
Treba nagradit poslusne ... i to sa 5 mil. ,toliko izgleda kosta malo \"objektivnije\" novinarstvo ... sve u svemu dobar deal !