Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja bih pokrenuo da se ukinu oruzane snage al da se granicimo sa Turskom.
Sto uopste objavljujete ista o ovom luzeru? Bezveznjak zesci, Tita mi.
Jel mu njegov socijaldemokratski smrdoslovenski brat Zlotko odogovorio na ovo sa 'Razumem Maršale!'?
Ako je Mile rekao tako,tako ce i biti.
I ja bi da k.a.r.am vesnu zmijanac ali ne ide xD
ооооо поправљаш се деспоте. одлична идеја.
Čovječe, idi sadi krompir!
Cime li se ovaj covjek sve ne drogira...
Ukini vojsku u RS, a nek u federaciji ostane. Mirna Bosna!
Ne dolazim na baleijske portale i ne komentarišem. Mi imamo ponos i svoje portale (al\' u qurcu).
Ovaj je zreo za novo ljekarsko uvjerenje,jer zaista predstavlja uvredu za radno zakonodavstvo.
ja sam samo naslov procitala...zar je moguce da nasi bosanski pravoslavci tako DUGO nasjedaju na ove price. znaju li oni koliko ovo gubljenje vremena nas SVE kosta (u parama) jer nam ovakve price samo koce institucije. tapkamo godinama u mjestu a on krade. naravno i drugi politicari kradu ne samo dodik on samo imaju opravdanje zahvaljujuci njemu. on im dodje ko glavna lutka u pozoristu i zabavlja ovaj blesavi narod a oni svi kradu li kradu
@ Zmaj od BIH Hvala sto si postavio moj jutrosnji komentar ! POZDRAV !
ZNACI DA je ZBOG ovakvih planova nestanka ARBIH-e lagumdzija pokusao skunuti dva minista SDA , jedan od njih koji je odbranio RBIH-u od agresije srbije i srba barbara i POSTAVITI ZA MINISTRA ODBRANE RBIH-e nekog slugu ideologije velikosrbizma tj cet.nizma ! Nema druge, BOSNA ZOVE ! Tuzite OVOG DODIKA ZA ZAVJERU I NEPRJATELJSKU DJELATNOST PROTIV Suverene Armije nase domovine ! OVO PO NIKAVU CIJENU NE MOZE PROCI ! STOP ! U kojoj drugoj drzavi JEDAN POLITICAR SMIJE UDARATI NA ARMIJU DRZAVE u KOJOJ ZIVI I OD KOJE PRIMA PLATU ?! Borci, politicari i patrioti RBIH-e, TUZITE OVOG SRPSKOG HI.TLERA MILORADA DODIKA ! Dokle ce vas vise GAZITI I UCJENJIVAT SVOJIM FASISTICKIM I DIKTATORSKIM PRIJENJAMA !?! ZAR MISLI OVAJ DEBELI GENOCIDAS KR-MAK DA CE Re-publika Bosna i Hercegovina OSTATI BEZ SVOJE ARMIJE I ORUZJA ! NIKAD VISE DEBELA GENOCIDNA SVi-NJO ! Moze genocidasica ana trisic - babic BLOKIRATI INTEGRACIJU RBIH-e u NATO OTIC CE I ONA KO I TI U KANTI SMECA GENOCIDASI !
Ovo, ako bi ne daj boze proslo, bi nas kroz par godina kostalo BiH. Ustavni poredak bi nam cuvale ENTITETSKE policije, podpisnice Dayton-a, Srbija i Hrvatska. I, da je nikako ne zaboravimo, Europa-stara k.ur.av.a.. A, Tihic kakav je, ne bi me iznenadili nit razgovori na ovu temu.. Nikako dozvoliti nesto ovako!
ce tek sada biti opasan kada mu sds dise za vrat sds i snsd su u dogovoru ali nije svejedno ko kosi a kovodu nosi
čovijek živi u iluziji al neka ga takav nije nikom opasan