Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je divlji zapad model poslovanja prvo kupis skupu nekretninu i onda godinu dana kasnije gledas da dobijes kredit za istu ha ha ha ha ha.
Koliko namjesteni kredita ima ovakvih sirom Bosne. Ja tebi namjesyim bankarsku kiriju za poslovni prostor, a ti mom bratu i sestri negdje neki apartman ili stan. Otplate od kirije i prostor i stan za 5 ili 10 godina...a zamislite kirije nsmjestene za lutrija poslovnice, bh poste, bh telekom..koliko se tu izvuce narodnog novca.
A sta je sa rentanjem svaki dan blindirane s klase? To placa drzava a mercedes vlsnistvo dodinog kuma
postoji evidencija o kreditima u centralnoj banci bih,ovaj lupeta gluposti
Sve je bliža prdekana Mile.
Ovaj Klix ko da je iz RS, samo vijesti odatle...baš mene briga za Dodikovu imovinu, još u Beogradu...okrenite se svojim političarima, ako nešto hoćete ispravljati...na dnavniku RTRS ne spominju ništa iz federacije, a vama su prve vijesti iz RS-a...pa ja ne živim tamo!
Fadil dobio cimera
Dok Fadil ne bude u zatvoru zbog.respiratora,nitko drugi nece.lezati,upamtite to dobro.
Gori je Dodik 100x puta. Fadil kakav god da je, ne bi kocio pomaganje jadnim ljudima u Hercegovini koje je zahvatila vatra. Za to treba dozivotno da odgovara, konj jedan
Ispadne dakle da je veoma brzo otplatio taj kredit...postavlja se onda pitanje odakle...sa platom od nekih 10.000 KM kredit od 1,5 mil KM trebas vracati 20+ godina. Cijela plata da ide na kredit. Odakle????
stara ofucana fora....nema lesa, nema ubistva...
Govedo
Pa zato je nastradao vlasnik žastitarske tvrtke a i mali David
Bio kriv ili ne nece od ovog biti nista samo gubitak vremena i budzetskog novca
hapsi rusko gofno....
Sta kaze Agencija za bankarstvi RS-a?
Ovaj olos ne vuce narod vise za nos nego za glavu
nisu ga zatvorili? AAuuu.
Samo da napomenem da je National geographic proglasio Srbe najglupljim narodom u Europi...
kad pod predsjednickom pratnjom dodjes kao osumnjiceni za kriminal...dobro dosli u BiH...