Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da su vanzemaljci protjerivali muslimane i hrvate.
A đe će Srbija da igra,ni sakim u regionu ne zbori,đe je god došla, "vrata je guzicom zatvorila",...
...mi Srbi smo prirodni neprijatelji SVIMA ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve sto je GENOCIDNO mora NESTATI !!!
godpodin predsjednik republike srpske razotkriva bosnjacki zlocinacki poduhvat i razbija ga na komadice sitnije od prasine :)))
izmedju ostalog to mi je i posao
@mimi.....srbske......
muslimani malim, Hrvati velikim početnim slovom.
jeem ti rod i posod djure cetnicko0
Jebem ti majku cetnicku i sav tvoj rod i porod
doći ce ti moji ljuti krajšnici drugi put u kuču levatu ni Nato ni Rusija ti neće pomoći
Kaze Dodo i on je devedesetih kod kuce zalijevao filadendron dok su Ratko i Raso razmjenjivali rasadnice i igrali tapke.
Pa ljudi sta vam je, zar zaista neko misli da to nekoga u hagu interesuje sta on ima da prica. Ovo je kao svjedok odbrane, a svjedoci o cemu? Covjek nije ni bio u stranci kamoli Vlast da bi bilo sta svjedocio. Ovo kao marketing za srpse medija, kao vidi sta dodicka prica. Pa nisu tuzioci glupi ba, mladic nece izaci iz zatvora dok je ziv, tu mile nista ne moze spasiti s lazima
...jedi govna doDicke....
U jednom dijelu sjeverne Francuske postoji izreka: "Lažeš kao Srbin".
Ma sta vam je ovo je sve namjesteno, 10 godina prije rata na prostorima (ex) yu i pripremljeno sve ljudima da nauce napamet sta ce svjedociti u hagu @youtube jugoslav petrusic :)
Pa zar nije covjek u pravu za protjerivanje. Nigdje niko nije rekao da se protjeraju, samo imaju snimci gdje kazu da treba da se eliminisu.
a KO mene strpa u logor 140 Dana,da nije doso neko iz Australije, debilu jedan,140 Dana i noci,a onda potpisi da napustas Republiku Mrsku,i da SE nikad necu vratiti,hajvanu......uhhhhh KrV mi uzavrije kad vako nesto procitam
iste sam sudbina, moze li neko od agresora da se javi da mi kaze zasto sam ja sa 13 godina bio u logoru? Al' bez zezancije i provokacije...bujrum
RH je u svakom ratu imala lijek za takve :) nekad plin nekad traktor, jebes mi led ako nismo najveci inovatori
Sick
sta ovaj pokusava koji je on faktor bio tada, svercer obocni, i lik misli da.na.osnovu sadasnje pozicije moze biti relevantan faktor za desavanja u ratu. Ovo sto oni pokusavaju odbranom ursditi vrijedja normalnu inteligenciju, ako nije.etnicko ciscenej rusenje svih dzamija npr u BL od.kojih je jedna iz 16 vijeka onda ne znam sta je, a da.ne spominjem.Srebrenicu i ostale kon. logore, rusenje kuca, opsade, granatiranja..Jedan vidi sve..
D kao Dodik, D kao Demokratija: "Na pitanje tužioca može li potvrditi svoje ranije svjedočenje iz 2008. godine kada je rekao da su članovi SDS-a koji se nisu slagali s odlukama rukovodstva stranke bili svedeni na političke margine, Dodik je odgovorio: "To se danas dešava i kod mene u partiji, potvrđujem naravno“."