Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Dodik je ocijenio kako raspad BiH nije nešto što treba očekivati u bliskoj budućnosti\" Ovom izjavom je samo dokazao da sva njegova prica obicna ubleha, ali je isto tako dokazao da je dobar demagog, jer mu ovi priglupi ( ne zelim nikog vrijedjati, ali stvarno je tako ) stanovnicii iz RS-a jedu iz ruke, sto bi se reklo : \"Dok je ovaca bice i vune\"
Iskreno, boli me ona stvar. J e be mi se i za srbe, hrvate i bosance. Ma zapravo za cijelu ljudsku rasu !! LJUDI SU ZIVOTINJE G L U P E ! (DA IZVINU ZIVOTINJE)
J..O TI MAJKU SEBI MRTVU.
pa nije ovo bash pametno od vlaha, hrabro zvuci, al nema sad JNa military power pa po golorukom narodu.. kad su se bosnjaci njih milion u to doba uspeli odbraniti i napasti, pa mogu mislit sta ce sad biti u ovom novom ratu.. Bezanija :D > svrpka- raska rijec
tišina mošljaci , da ne ostanete i bez tih 24 % , k.určite se pa posle kukate help djenosajd .
Dundoje, mi Bosnjaci stoljecima postujemo to tudje.. a ona ide ona \'Bosno moja poharana, cetri ljeta nesijana..\'., dosta vise, push car.. nemoj se ti sekrati za.. vjera nam je jedina nada.
Evo ste veli Dobrica Cosic,otac nacije pa prosudite http://youtu.be/xTD4VZy1xk4
Vjera truje ljude. To smo barem mi Balkanci vec odavno dokazali. \"Postujmo svoje\" \"Postujmo tudje\". Narocito ovo \"Postujmo tudje\" je puno fashizma u te dvije rijeci.
A I MI SMO SPREMNI., samo sto.. ja mislim da im se ne isplati novi rat, jer od genocidne tvorevine nece ostati ni tvorevina ni vlah., ha ya Tekbeer!
BRAVO DODIK , ZIVJELA DRZAVA REPUBLIKA SRPSKA
Ma covek je sa jedne strane i sretan jel je pokra sta je mogo da pokrade od brace cigana,,da mogu na miru da cigance na beogradskom pasaliku Dok sa druge strane mora da laje jel je srbija u velikim srrrrr.... Vijvodina Presevacka dolina Sandjak------sta osta BEOGRADSKi PAsALUk =============== BEOGRADSKI PASALUK
suvišno je ovdje bilo šta komentirati ali nek ovaj majmun šuti jer bi mu bilo puno bolje Sjedi Dodik u kući kad odjednom neko zvoni na vratima Dodik upita \"ko je\" a glas sa vrata \"otvori Milorade ja sam\" Dodik ponvo upita \"ko je\" a glas sa vrata odgovara \"Dr. Dulitl i šalje me Miroslav Lajčak\" Dodik ga upita \"a zašto tebe šalje i si doktor za životinje\" a na to mu doktor odgovara \"pa ja jedini znam pričati sa životinjama\"
ZA 5 DANA CE TE IMATI TAKVU SEOBU NECETE ZNATI KUDA GONITE!!!!
Hajde Dodiče da te vidimoo.. BOSNA JE UVIJEK BILA I UVIJEK BIT ĆE !
Ajde dodo proglasi raspad ako imas damu?Baka ti je reko kako mozes uzet dio BiH(ono sto na cipelama poneseš i naravno na ripnama od traktora)!Idi drugom soli pamet i neke druge tamo huškaj(kosovare i vojvođane).;))))
ovaj Gargamel iz shumske umislio da je Bosna shumeca tableta i proba sve formule sa svojim jarom Azrielom, ali Bosna je tvrd orah Gargi
jao..JEST VISE DOSADIO OVAJ MUTAVAC!BOSNA JESTE I OSTACE BOSNJACKA a sa OSTALIMA se moze dogovarati o nekakvom ci.ganskom statusu u BOSNJACKOJ Bosni i Hercegovini!Prezivjela je Bosna svakakva GO.VNA pa ce i ova ge.nocidna!PORUCUJEMO srpskim ci.ganima-NI IZ BOSNE NI U BOSNU hhahaha