Komentari (364)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože zašto si me kaznio da živim u ovakvoj zemlji?! Zašto si me kaznio da moram svaki dan čitati ove gluposti ?! Boli me neka stvar i za referendumom i za Federacijom i za Republikom Srpskom boli me neka stvar i za ovom zemljom. Šta su mi dali da je volim ove ili one ili "pak" one treće i da trošim živce i vrijeme samo zato da bi mi neko od tih zadojenih fašista i nacista rekao da im pripadam. Neću, neću, neću, ( na sva tri konstitutivna jezika ). Život ste nam uništili, mladost upropastili.
...yebe se tebi. poliglota.
Jbga jaro, od tolike planete nas bacilo da zivimo u europskom supku za koga nikoga nije briga i gdje ocito zive idioti i ovce ...... nazalost!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
sto manje covjek koristi internet i cita ove portale... to ces vise biti srecan u zivotu...jebes i dodika,izetbegovica ,i vucica i ostale vodozemce...oni nocas nece jest pastetu od 30 centi..prijatno ,,i svako dobro.
Jos malo Mile pa ce doc po tebe...
Bakir Izetbegović je “lično najodgovorniji za održavanje ovog referenduma, jer je ta rasprava o ukidanju datuma praznika RS potekla od njega – i zbog jedne simboličke stvari je sada otvorio pitanje izjašnjavanja i o drugim stvarima. Od njega je stoga očekivano da je ljut, ali umjesto na sebe, ljut je na drugu stranu, i zato sada daje neodmjerene i nerealne izjave. A što se tiče očekivanja bošnjačke strane od Zapada, ona su nerealna.
Izvini prika,al ridjobradi suti sad ko pizda,i slazem se s tobom 100% da je on patakao pitanje ustavnosti 9.Januara,tacno pred izbore,sto je dalo Dodiku mogucnost da se razmase te da sa istom retorikom nastavi da plasi sopstveni narod,a ridjobradi trlja ruke na Poljinama jer ce se sad bosnjacki dio korpusa da okupi oko svog "voljenog vodje"
Ne volim Bakira ali mislim da je suludo pričati da je on kriv za ovo. To je isto kad muz izmlati ženu i ljudi kazu pa ona je kriva sto mu je zvocala. Ivanić priča konstantno kako je ovo reakcija na napade na RS sa bošnjačke strane a realnost je ustvari da mi imamo desetak godina bjesomučnog napada Dodoka na BiH i sve ono što je bosansko. Prije bi se moglo reći da je apelacija reakcija na kontinuirano razvaljivanje BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
_"Na kraju je kazao kako ovo definitivno nije bio referendum inata te ovo nije urađeno da bi se bilo kome napakostilo." Prefrigani i premazani srpski patriota, krije svoje kriminale iza referenduma. Žrtvovao još 2 miliona KM, uzeo od usta gladnog naroda. A narod glup, jučer je glasao za svog katila i svoju propast, za svoju glad, za dan od kojeg se ne živi, nego propada i ide u izolaciju. Inat ubija, kao i mržnja! Samo nastavite, kopate sami sebi jamu!
Jos malo ces ti u prdekani reagovati da sacuvas svoj š....
sta je ponizavanje, sto ti neko kaze da ne mozes slaviti četnički dan entiteta jer ste tada istjebljivali hrvate i bosnjake? da si normalan ne bi ti trebao ustavni sud da ti to kaze...
Krkane to je tvoj privatni referendum koji niko u svijetu ne priznaje, a nepoštivanje ustavnog suda države BiH skupo će te koštati, što znači da genocidni političari moraju nestati kao i zločinačka i genocidna tvorevina.
Odakel ti pravo da kazes da oni koji su glasali protiv su iskljucivo Bosnjaci?
Ljut je i u toj ljutini je priznao da su Bošnjaci 50% RS-a. Inače je ispalo da je hanan dvije stotine hiljada birača više u RS- nego stanovnoka po popisu. Neznam šta mu je sa računicom, a možda....
Sta je KLIX nema vijesti kako je sinoc bilo na Palama, zna li se je li biko riko.
GENOCIDNA TVOREVINA TKZV.rs JE NAJVECE PONIZENJE ZA LJUDSKI ROD
BNOLI ME KURATZ ZA REFERENDUM. ODOH NA POSAO, PA ONDA NA KAFU I KUCI FAMILIJI. SAAAMO VI GLASAJTE, DOK MI PIJUCKAMO KAFE.
Ovaj referendum nema nikakvu pravnu vaznost i nikakav jaci znacaj i utjecaj. Ovo je Dodikova obicna političko-manipulatorska igra uprta ka ostvarivanju sto boljih rezultata na predstojecim lokalnim izborima. 9.Januar se slavio i prije ove "smijurije" od referenduma i slavice se i poslije. Sto se mene tice neka ga slavi ko god hoce. Zasto "smijurija" ? Prije svega sto nije bilo ni posmatraca na referendumu i sasvim je moguce da je postotak izlaznosti lazirana u politicko propagandne svrhe.
Zatim kazu: "Ovo je pobjeda RS-a" Kakva pobjeda ? pa znalo se i prije referenduma kakav ce ishod biti... i na kraju sta se dobilo s tim ? NISTA. Bar narod RS-a nece dobiti nista, ali VELIKI VODJA je dobio glasove utemeljenje na marketingu zvanom referendum koji je sponzorirao kredit od MMF-a, koji ce naravno gradjani RS-a vracati....i sve to zahvaljujuci ogranicenom narodu. BRAVO, BRAVO.....
To dodo slijedeci referendum HOCEMO LI NASE HEROJE POZNATE ZLOCINCE, KOLJACE, SILOVATELJE, DJECOUBICE, PLJACKASE, PALI KUCE, DIVLJAKE, GENOCIDASE OKVRVALJENIH RUKU IZRUCIVATI HAGU. DA NE
Kako nije historijski, eno probudili se danas svi zaposleni, uredni, osisani, obrijani, cipele Louis Vuitton, casual dress code, sjeda se u novije auto, klima na automatic, mjenjac na D, slusa se radio Ravna Romanija, ide se na posao sa svim zubima u ustima, niko nema ciroze, ciste, kardio oboljenja, jutarnja gusenja i sl. Vedro lijepo vrijeme i da je ruzno opet valja kad 01. tupla legne od par hiljada maraka. Svaka cast VELIKI DAN za Dodicka opet 4god na vlas(t)i.
Šta se više ima prebrojavat, evo sad se zna da ima cca. 620.000 i nešto četnikuša i četnika, dok su ostalo Srbi pravoslavci ...
Tugo, sta rade od bosne i od naroda. Zalosno je sto narod nasjeda na te politicke gluposti. Umjesto da se svi zajedno bore za uspjeh bosne, Dodik - "Kreten" cini sve da upropasti bosnu. Ko hoce da glumi velikog srbina, nek se fata srbije i nek ide Vucicu, a bosnu nek ostave normalnim ljudima.