Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet odlazeća administracija?
GENOCID JE PRESUDJEN...UZPo je.Presudjen.
Ode covjek na godisnji prije kraja ugovora. Moze ovu pricu prosipat u manjem entitetu kad niko nema posla pa nemaju iskustva s godisnjima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haha..tako se Dodik radovao kad je bivsa ambasadorica Cormack odlazila,pa dodje iza nje gori..
Grmalj iz laktaša o amerima :)
Ide Cola na godisnji ko svugdje an svijetu,pred penziju il kad mjenjas firmu ostatak godisnjeg iskoristis,a da nebi jos sposobniji Murphy 2 stigo?
Kaze kurvin sin, koji neprekidno nered pravi. Fujj od vlaha poganog. Ovakvi me forsiraju da mrzim
Mogao bi dodo do državnog zatvora
Je.o ti Putin mamu
zbog rezolucije UN rasturas vlastitu drzavu, neshvatljiva budala. nastavak glupih nepromisljenih poteza zbog kojih ispasta obican narod, posebno srpski.
Dodik tvrdi vec 30 Godina da ce se "odcepit" pa se jos odcepljuje mame mu ga odcepim
znaci ameri se povlace, moglo bi se zapucati
NIKOME NIJE NAČINIO NEPRAVDE MARFI KAO BOŠNJACIMA. SVE VRIJEME JE IGRAO ZA SH. KOALICIJU DOK PRIJE 2 MJ. NIJE DOŠAO O' BRAJAN I PREKINUO TU PRAKSU. BAŠ DODIK BI TREBAO PRIREDITI MARFIJU SPECIJALNI ISPRAĆAJ JER JE MARFI NATJERAO TROJKU NA KOALICIJU SA NJIM I TAKOĐER DA MU DAJU 4. DELEGATA. ODLAZI MARFI NAJVEĆA ANTI OŠNJAČKA ŠTETOČINO!
Sigurno se prepali tebe i Vulicke pa ga odpustili! Hahahahahaha kad ce Smidt znas li?
Citavih mjesec ranije ofr zbog tolikog nereda? Pa sto ga odmah sutra nisu pozvali nazad kad je vec toliki belaj?
Laki je malo nervozan Baja nesto te muci!?
Aaaaaa, ne mogu vjerovati, pa zar je taj ambasador tako loš bio, užas, svaka čast na informaciji, tako se radi posao, prati ko i kad gdje ide, odlazi, dolazi i sl. Mi smo imali jednu ženu u mahali isto je to radila, zvali smo je mahaluša, nikakve koristi od nje nije bilo, al eto vazda je nešta srala
Genocid u Srebrenici je presudjen Laktasenko,Murphy ide ali dolazi drugi da ti zavrne vrat kao piletu
Zašto prenosite izjave Dodika. Dosadan je.