Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBOJEB NAGUTAJ SE SRPSKE SPERME KAO STO TI SE I MAMA NAGUTALA A I TATA
SVE GOVNAVE SMRDSKE VODE SU DO SAD ZAVRSILE U ZATVORSKIM PASCARAMA,A I OVAJ NIJE DALEKO,JER SIPA VRSI ISTRAGU,JOS MALO PA CE MU SE BOSNJACI SRAT U JELO I KAHVU,U VIKTOR BUBNJU. ZOVI TIHICA U POMOC TO JE TVOJ VELIKI JARAN A I DOBAR JE ADVOKAT,U VUKOJEBINAMA OKO SAMCA NIJE NI JEDAN SPOR IZGUBIO. KRIVOSLAVCI I POVLACE SVE KADROVE IZ DRZAVNIH INSTITUCIJA.NIJE ISTINA SAMO PRJEDLOG.
@ Tvrtko Objasni mi kao da sam djete, ako kazes da je 16000 muslimana ili kako si rekao 90% odakle onda cifra od 3000 ubijenih ?! Nekako ne stima ! Znas onu lovacku ,,smanji ribu izgibose djeca,, ! A da se malo zabijete u pizdu materinu ! Laganje vam je postala izrazita crta u karakteru. Jebo vam ja mater!
AAAAAH, AAAAH....SPLJUK,KRKLJ. UUUHUHUHA , MRKOVINA PLJUC.KARABOLA PLJAS , ARLAUK ZVRK!!!! AAAAAHAHAHAAAH .OSTAH TRUDAN , RODITI CU SLONA . VEC MU VIRI SURLA....HARAMBASO TVOJE JE , MAJKU TI JEBEM KRVAVU !!!!
Genocid u Vlasenici: - 3000 Ubijeno - 620 Potvrdjeno putem DNK-a - 117 Lokacija na kojim su tijela nadjena - 16.000 ili 90% Muslimana iseljeno - Dzamija minirana nakon 100 godina postojanja - Genocid, Koncentracioni Logor, Silovanja - Sela etnicki ociscena; Zaklopaca, Drum, Piskavice, Pijuke, Durici, Dzamdzici, Cerska... ------- Ratnih zlocinaca osudjeno: 1. !!!!!! ... SRAMOTA ZA LJUDSKI ROD!
SRBIJA (SMRDIJA) JE GENOCIDNO-FAŠISTIČKA TVOREVINA KOJOJ NE VRIJEDI PRIČATI I S NJOM PREGOVARATI, VEĆ SE TAJ JAD OD TVOREVINE MORA SVESTI NA TAKO SLABU MJERU DA NE MOŽE SMETATI NIKOME I IZAZIVATI NOVE RATOVE I GENOCIDE!!! NIKO I NIKADA U OKOLINI SREBRENICE NIJE POGINU OD SRBA, OSIM U BORBI SA ORUŽJEM, JER JE SREBRENICA BILA DEMILITARIZOVANA ZONA UN-A!!! SRBO-ČETNICI SU NAJVEĆE PIZDURINE I KUKAVNE KUJE, A SVI BORCI ZA TAKOZVANU GENOCIDNU RAPUBLJIK SMRDSKU IMAJU MAJKE KURVE I ONE SU ROSPIJE PO ZANIMANJU ;-) RATNI ZLOČINI SU VRŠENI NAD SVIM NARODIMA U BOSNI I HERCEGOVINI, OSIM NAD SRBIMA... .... ONI SU GINULI SAMO KAD SU PIČKASTO BJEŽALI PRED NALETIMA HRABRE ARMIJE REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE... ... VOZUĆA JE BRILIJANTAN VOJNI PODVIG, A NIKADA, NIKADA, NIKADA.... NIKADA RATNI ZLOČIN!!!
@Harambasa 23.11.2008. u 22:33 Prezivi li Naser ? Onaj sto je tri godine klao sve srpsko sto je mogao dohvatiti .
GENOCIDASI I IZDAJNICI BI DA SE ZABORAVI I OPROSTI SPASOJE TIHIC IH JE UBIO PONOVO OVOG PUTA U IME GENOCIDASA Ramo ekshumiran u Zelenom Jadru \"Nermine, hajde dolamo, ja sam dolamo. Slobodno kod Srba svi hajte\", riječi su kojima na snimku otac doziva sina... 23.11.2008. 12:45 U naselju Dobrak, tridesetak kilometara udaljenom od centra Srebrenice, u kući koja je nekad bila prepuna čeljadi, sada živi sama jedna od srebreničkih majki. Salihu Osmanović u ovoj pustoj kući zatekla je vijest o ekshumaciji sina Nermina i supruga Rame. Duša se kida Na jednom od videosnimaka načinjenih prilikom zarobljavanja i egzekucije srebreničkih Bošnjaka uljeto 1995. godine u Kravici, koji je obišao cijeli svijet, Salihin muž Ramo doziva sina Nermina da se preda srpskim snagama zajedno sa ostalim Srebreničanima, koji su spas pokušali naći u šumama, u nadi da će biti spašeni. \"Nermine, hajde dolamo, ja sam dolamo. Slobodno kod Srba svi hajte\", riječi su kojima na snimku otac doziva sina, a iza njegovih leđa se vide na hiljade zarobljenih srebreničkih Bošnjaka koji će kasnije biti likvidirani i njihove kosti razasute po masovnim grobnicima širom Podrinja. - Prošle sedmice djever je išao u Tuzlu da ih identificira. Meni nisu smjeli reći da su ih pronašli, tek su mi rekli kada su sve to obavili. Ne znam tačno gdje je Nermin pronađen, djever kaže da su mu rekli da su Ramu našli u grobnici u Zelenom Jadru i da će ih kopati naredne godine. Nerminovo tijelo je kompletno, dok od muža nedostaju neki dijelovi. Snimak me uvijek jako potrese i dušu mi kida na komade. Sine moj, najteže je biti majka - kaže srebrenička majka koja sa svojom tugom živi bez ikoga svoga. Niko ne pita - Moj stariji sin Edin poginuo je 6. jula 1995. godine u Srebrenici i ukopan je u mezarju Kazani. Nijedan nije bio oženjen, a kćeri nisam imala, tako da sam sama na ovom svijetu. Da makar imam unučadi, nadala bih se da će me ponekad obići - priča nam Saliha. Dodaje da je nikada nijedna od predstavnica srebreničkih udruženja nije obišla. - Otkad sam se ljetos vratila na Dobrak, ali ni tokom izbjeglištva, a bila sam svugdje od Jasenice preko Soline u Tuzli do Sarajeva, nijedna od njih nije došla da me pita kako sam i kako se osjećam. Nikada nije dolazio niko ni iz ove naše Općine - priča Saliha. Zahvalna Enveru Malagiću Iz Općine Srebrenica dali su joj 2.000 KM da obnovi kupatilo. - I to sam dobila tek nakon što sam nekoliko puta išla dolje gdje rade da im dosađujem. Od svojih usta štedjela sam da bih platila da mi sazidaju kuću. Enver Malagić finansirao je i izradio krov kuće, i njemu se jako zahvaljujem - kaže Saliha
@Bronko potpisujem... samo mi nije jasno, a tice se teme. Da li su Bosnjaci stvarno toliko glupi ili je nesto drugo po sredi? Nemoguce da niko, ili gotovo niko od njih nije realan da shvati u kakvoj se Bosnjaci situaciji nalaze. Geografski se nalaze duboko na zapadu, i svaki rat koji je bio na ovim prostorima, je smanjivao broj muslimana na ovim prostorima, I umesto da, kao za vreme Jugoslavije kada su dozivjeli preporod, budu u sto boljim odnosima sa Srbima i Hrvatima. Sta oni sada rade!? Svadjaju se sa svima, zamisli oni prijete ratom. Znaci glupost nevidjena. Dal misle nekog zaplasiti, ja ne znam. Samo znam da sebe dovode u sve goru situaciju. Sjeti se samo u ratu i posle rata kompletna MZ je podrzavala Bosnjake. A sta se sada desava sve vise shvataju nas . Na ekonomskom planu ista situacija, FBiH je bila daleko bogatija. Danas RS grabi, u odnosu na FBiH, dzinovskim koracima napred. Dok FBiH smanjuje budzet. Ali to nikome ne smeta, samo da se Srbi oteraju, dal ce sami, ili ce nam spremiti neku \"Oluju\", njima nije vazno. Mislim smijesno. pozz
@ ateista Mozda bi bilo \'\'zdravo\'\'spomenuti jos nesto... Ovdasnji Muslimani su svjedoci teskih srpskih egzodusa sa Kosova i iz Krajine i cesto primjetim ,kod mnogih zazubice i nade da bi se to moglo i ovdje desiti . Naravno uz pomoc neke , a nije tesko ni pretpostaviti koje, velike sile. To je jako glup rezon. Ako samo malo bolje razmisle , razocarati ce se . Primjetiti ce da mi nemamo politicara tipa Ceda Jovanovic , kao sto ni u ratu nismo imali organizacije poput \'\'Zena u crnom\'\'. Ginulo se ovdje , ali majke nisu dolazile pred komande da kukaju . Iako im je bilo tesko ,kao i svim majkama uostalom (daleko bilo) koje izgube djete.
@ateistu Hm, dobar ... Prosto ne postoji druga opcija !Zato sva ova previranja smatram nepotrebnim gubljenjem energije i vremena , a ni jednog ni drugog nemamo za bacanje . Prosto se cudim muslimanskim politicarima , koji nisu sacekali ni da se tinta na dejtonskom potpisu osusi , a vec su krenuli u njegovo rusenje. Pokusti cu drugacije objesniti svoje vidjenje... Sjecam se kada je potpisan, bio sam razocaran ,iako je to znacilo kraj rata u kojem sam se i sam licno zesce napatio , kao i mnogi uostalom . Ali on je bio jasan , drzava u kojoj zivim je BiH .Ista ona BiH u kojoj ce da nam\'\'argumentovano\'\' tvrde da mi nismo Srbi nego pravoslavni \'\'Bosanci\'\', da govorim \'\'bosanskim jezikom\'\', da sam genocidan , ruzan prljav i zao .BiH u kojoj ce se Muslimani upinjati da postave ekonomski i politicki model drzave u kojem ce oni dominirati, i ponovo ubirati trecinu , stvorivsi sistem u kojem ce moj narod da kopni , a oni ce da \'\'se debljaju\'\'. Ali da bi se tako nesto onemogucilo Dejton je predvidio , ozakonio , omogucio a Boga mi i garantovao ,siroku autonomiju Srbima olicenu u Republici Srpskoj. Prakticno ,upravo Republika Srpska je jedini nacin , da Srbi \'\'prezive\'\' BiH.I nama je to SVIMA,apsolutno jasno. Da, kao sto rekoh , tinta se jos ni osusila nije a krenule su \'\'igranke\'\'.Krenulo se u otvoreno zakidanje te iste autonomije na mnogo nacina .Prenosenjem mnogih nadleznosti na drzavni nivo , uspomoc MZ i znudom.Neprestanim kmekama po svjetu , ovo Silajdzicevo je samo jedno u podugackom nizu ,tuzbom BiH protiv Srbije ,takozvanim zajednickim medijima na nivou drzave , koji podrzavaju samo jednu ,muslimansku stranu, takozvanim Ustavnim Sudom BiH ,Tuzilastvom BiH,Srebrenicom, Agencijom za pronalazenje nestalih,otvaranje price o \'\' novom statusu Srebrenice\'\',guranja klipove u tockove ekonomskom oporavku Srpske , gdje god se ukaze prilika ,hajka i pljuvanje po politicarima koje su Srbi izabrali da ih predvode i predstavljaju ,satanizacijom Srba koja ustvari nikada stala , od devedesetih do danas itd itd...Sve su to cinjenice ... E sad. zasto se cudim svemu tome ? Pa prosto ne mogu da vjerujem da neko moze i da pomisli ,da cemo mi dozvoliti da nas neko zedne prevede preko vode. Cudi me da mu nije jasno da takva ponasanja BiH nece izdrzati .A stalo vam je do nje , bar tako pricate. BiH je toliko iznurena i slaba da cak ni rat nije potreban da bi ona skoncala . Dovoljna bi bila i gradjanska neposlusnost Srba da je dovedu mat poziciju. U Dejtonu jasno pise , Srbi su prihvatili BiH , teska srca . Muslimani su prihvatili srpsku autonomiju (Republiku Srpsku), teska srca . Muslimani krse i ne postuju dogovoreno, i zele ukinuti srpsku autonomiju . Srbi to nece dozvoliti ,ni po koju cjenu. Pa sta kosta.
ovdje jedino bronko @ima sta reci..svaka cast srbine!!!nego evo da i ja tebi nesto kamez iako ti to sigurno vec vrlo dobro znas!!! mi i vi vise nemozemo niti hocemo zajedno ziviti(na vasem imenu za sva vremena je istetovirano jedno ime (GENOCIDNI NAROD-KO BI TO VOLIO S VAMA ZIVITI????)...sada je u jednima da zajasu one druge ..ko bude imo vise zivaca taj ce jahati...toliko o ovoj nasoj nesreci.sto se mene tice ja jebem onim mojim precima mater sto vas ne razduzise onda kada su mogli!!!
imam da vam izbrisem s karte bih,ima da nestane i zivjela moja rs,vila na dedinju i moja sva lova ukradjena bih,,ja sam pametan a ne ko bosnjo...guta i guta nis ne vidi nit da pisne...pametan vodi,glup guta...
ajmo poturice nasa draga rovovska kopilad na pranje guze jer ste se previse raspucali pa primite meduze napusite mi se vi bosanci bosnjaci muslimani turci balije izmetu hrvatsko cvijece kurcine asima turcine HARAMBASA AKADEMICE BOSANAC JA DROGBA IMA TE LI SESTRU ZA MENE BIO BI VAM DOBAR ZET CETNIKOS
ZIVIO DODIK PRESJEDNIK SRPSKE DRZAVE REPUBLIKE SRPSKE ZIVILA SRPSKA DRZAVA SRBIJA RUSIJA I BELORUSIJA ZIVIO DODIK PUTI MEDVEDOV