Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dijaspora.... zasto se politicki ne angazujes??
Ko je Tihića ovlastio da govori u ime Bošnjaka? Sramota. Može li ga neko zaustaviti da nas dalje ne blamira?
1. Ovdje niko ne porice da je nuzno zivjeti zajedno- ne moramo se voljeti, ali se moramo postovati! 2. Ovdje se postavlja pitanje KO JE TIHICA OVLASTIO DA U IME BOSNJAKA, POTPISUJE KOJEKAKVE PRUDSKE SPORAZUME I DA PREGOVARA O USTAVNIM PROMJENAMA? OTKAD JE TO TIHIC PREDSTAVNIK SVIH BOSNJAKA? OTKAD JE SDA=BOSNJACI??
Posto je Tihic shvatio da u BiH zivi jos neko osim Bosnjaka, doduse, i njemu je trebalo nekih dvije decenije, i da se dogodi sve sto se dogodilo...a nije sala, oko polovine tih \"nekih\" osim Bosnjaka, on je odmah-izdajnik!!! Cudna logika ovih komentatora!!! A Haris se ufurao da mu je babovina od Bosfora do Grenlanda, cini mi se...i da niko sem njega ne postoji...toliko vam od mene. Proci ce jos dvije decenije, a mozda i deset puta vise, dok i ostali to shvate...posto neki ne mogu cekati toliko...valja misliti na egzistenciju za to vrijeme i na stvari sto zivot znace...pa kako se ko snadje...
Patriot, koju viziju? Da li ti,ja i bosnjacki narod zna Tihicevu viziju? Ta vizija \"produziti agoniju\" je jedina vizija u sukobu politickih partija (stranaka) koja daje garanciju njihovoj vladavini.
Bravo gospodine Tihicu. Onaj ko ne razumije da BiH moze opstati jedino na sporazumu moze bit samo SIladzic ili njegovi talibani. Vi ste gospodine Tihicuu potvrdili da imate viziju za razliku od ovih koji ne razumiju zemlju u kojoj zive.
E ovako TIHI, velika je stvar, nazvati Tihica, izdajnikom. Prema tome, ne bih rekao da je izdajnik ali sugurno jeste neko, ko ne radi za Bosnjacke interese. On je kao prvo tako isfrustiran cinjenicom da je Haris Silajdzic, pobijedio na izborima, da sve cini, da bi Harisa,stavio u drugi plan, pa makar to i dogovor sa Dodikom!! A svi mi znamo koliko dobrog Dodik zeli Bosni, Bosnjacima. Dok on ne promjeni svoju politiku, mislim na Dodika, ni jedan politicar,Bosnjacki sa njim ne bi trebao da razgovara.
Kada kao Bosnjak, vidim ovog Tihica na Tv-u uvijek se zacrvenim i postidim.
@zizi Dobro si pitanje postavio! Ovaj klempavi lopov je NAJVECI IZDAJICA BOSNE I HERCEGOVINE SVIH VREMENA! Ne dozvolite vi svi koji volite nasu lijepu zemlju da je ovaj mis klempo upropasti! DEMONSTRACIJE! BOSNA4EVER!
interesuje me samo jedna stvar: KO JE OVLASTIO TIHICA DA U IME BOSNJACKOG NARODA POTPISUJE IKAKVE SPORAZUME ITD???? KO????
Ma svi su ti isti u SDA...cemu se cudit!? Jedini spas za ovu drzavu nije ni sda niti sbih nego sdp barem ne uvrcu rep.
Uffff jeste klempavi izdajica \"odlucan\"? Rekao sam ja davno da ce klempavi izdajicu odvesti SDA u ponor.