Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema se tu sta komentirati,ne moze se dozvoliti da Klempo i Covic ruse ovu zemlju,da sire mrznju i da nas unistavaju,nek nam daju posao i da zivimo u miru sta nas briga ko je koje nacije i vjere i koliko ima entiteta,zivimo zajedno i nece nas niko djeliti jednom po jednom..
Braćo srbi mi vaša braća muhamedanci podržavamo samoncjelovitu Bosnu unutar srpske kraljevine. Dedo i nana su mi pričali da im je najljepse bilomza vrijeme kralja Aleksandra. Zato żivio kralj Aleksandar inKraljevina Jugoslavija....
Dodik je car!
Milorade odoše ti volovi, uzmi mu ga, pridržider je.
Strange ! Sve se kao nesto slazu,svi spremni na kompromise , ustupke ..
Dodik jedva doceka da se u FBiH malo pokace i onda nastupa ono njegovo "nije do nas, oni se ne mogu dogovoriti" ..
Cuvaj se ti Dodik svoje RS i kani se FBiH !
Evo ga.. i on se slaže... ko bi se tome nado
'ajd ne seri, doDick !
Cudilo mi me da on zna ali uvijek se pravi lud, nikad nista ne radi pravi demagog
ma da, znamo da ti odgovara da se FBiH podijeli pa da rs bude najveci entitet, pa ti moze lakse proci i prica o odcjepljenju. Al' ne's taj film gledat...
Dodo se pravi grbav, govori o dogovoru vezano za sejdić-finci na području federacije, ali na njegovu ćalost, dogovor mora biti cjelovit, za cijelu BiH.