Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......grok grok.......dragi moji srebreničani........grok grok........
Naslov dobro paše :)) to nije građanin, to je neka posebna vrsta seljacine haha
Pocinje predizborna korida sirokih narodnih masa. Referendum, izdvajanje, ugrozenost, kmecanje.... A Dodo i Bakr na pecenju zadovoljni i dalje na vlasti, bravo Stoko.
Naravno,Srebrenicu sa Potocarima,vratiti FBIH,Drvara,Grahovo,Petrovac,Ilijas,Vogoscu R.Srpskoj,svaka opstina svojoj kuci.
Šta sve neće uraditi pred izbore?
Slavni glumac Robert de Niro obišao Genocidnu tvorevinu zla sa Emirom Kusturicom!!!!! U ovakve vijesti vjeruju Bosanski krivoslavci jer je laž temelj krivoslavlja.
MEĐEĐA, PREŠEVO I BUJANOVAC: Ove tri oblasti sa pretežno albanskim stanovništvom treba da se odvoje od Tariguzije i pripoje Republici Kosovo.
Treba izvrsit atentat na ovog krmka
Zbog nekolicine klixovih i Dodickovih mrzitelja BiH ne treba posmatrati i većinu Bosanskih pravoslavaca koji svim srcem vole svoju Državu 🌟🌟🌟Bosnu i Hercegovinu 🌟🌟🌟
A on zna razgovarati???
najviše bi ja volio da nam zatvore sve granice, pa da riješimo to između sebe. nemojmo biti naivni, valja nama opet pušku uzet pa u boj protiv četničke bagre
Aaaaaa jes se ulito do za vrat hihihijijii
nema od sukoba nista mozete samo da sanjate a neka ide ko gdje hoce svakako je sve podjeljeno samo neko ne zeli da vidi to pa vas pred izbore cimaju
Hahahaha koji kraljj
Ako Mile poteže prvi, u punoj saradnji sa Srbijom, da je jasno u vezi sa referendumima, onda slijed događaja če iči u pravcu i referenduma o Srebrenici, ali sa ovakvom SDA, koja slijedi od 92-e sve isto kao i što su počeli HDZ i SDS, od nepravde pljačke laži, narodu, a što je najgore kupujući i na račun svih građana, svoje uhljebe po raznim osnovama, od lažnih boraca invalida i do beskraja, kao svoje birače pa su doveli ekonomiju do bankrota. Takvo stanje je neodrživo i takva zemlja je nemoguča.
nisam znao da u selu žive građani
Prpa, sad kad krenu referendumi, Srebrenica, Brčko..........