Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci cine preko 55 prvacica u brckom i demografskim i politickim putem su presjekli geno.cidni entitet na 2 dijela.. A lakstasko kr.me moze lajati do sutra... Bosnjaci ubi.jmo u pojam dusmane sa nasim natalitetom... Natalitet je spas za nas..
@ZamjenaTeza SUPERVIZIJA UKINUTA!!!! hahahahah pa ti zamjenjuj teze
Bosnjaci cine preko 55 prvacica u brckom i demografskim i politickim putem su presjekli geno.cidni entitet na 2 dijela.. A lakstasko kr.me moze lajati do sutra... Bosnjaci ubi.jmo u pojam dusmane sa nasim natalitetom... Natalitet je spas za nas..
Zaista oovog čovjeka treba otjerati. Oni bi sada negirao sve što živo postoji. Ne postoji supervizija a postij RS. Ukiini RS pa i superviziju.
Krmak podrzava Tadica (navodno pro-evropskog) politicara. Pobijede retrogradne snage (Nikolic) cija je idelogija stara 200 godina, i zaostala u 1800 i nekoj, i Nikolic vodi Srbe u njihovu pranaseobinu Rusiju. Zaista Srbe ne treba vuci kao euro-atlantskim integracijama, EU i Zapadu. Srbi su za istoka ili po mogucnosti dalekog istoka (Vladivostok). Dosli su velikom seobom naroda, iza urala ovamo. Tako da Nikolic je pravi Srbin a Dodik je neki abortus sexa izmedju Biljane Plavsic i medjunarodne zajednice. Zasto da se predstavljaju Srbi ko demokrate, to su fasisti i barbari iz 1800 i neke. Nisu definitivno u 21 vijeku. Dodice kad Amerika bude odlucila da se mijenjaju granice tada ce se otcjepljviati neko od nekoga. Vama ni Rusija ni 1999te nije pomogla kad vas je Amerika zgazila. Zato bolje bi ti bilo da promijenis vjeru i naciju i budes Albanac, budi na strani uspjesnih i pobjednika. Pobijedili smo 1389, pobijedili smo i 2008. pozdrav iz Nezavisnog Kosova.
SILEDZIJA i MAFIJAS DODIK IZ LAKTASA SVE BI SILOM PA DA MOZE SUTRA BI ISTJERAO I SUPERVIZIJU U BRCKOM KO I OHR ! NO PASSARAN SRBINE GENOCIDASU FASISTO I SILEDZIJO, NEGACIONISTA GENOCIDA KOJI SU POCINILI ON I NJEGOVA SRPSKA GENOCIDNA FASISTICKA I TERORISTICKA BRACA SRBI !
preuzimamo brcko u federaciju i to je to