Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sveopce hro.ktanje iz manjeg, apsolutno svijetu nebitnog entiteta. Gasenje vam je neminovno.
Već sam negdje pisao,zadnji hroktaji Laktaškog lopova
Milorade 02.05, zapamti dobro taj datum.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Dakle Srbi ne mogu s Bošnjacima jer ih oni kleveću A Bošnjaci mogu sa Srbima iako su ovi počinili Genocid nad njima? Dodiče, sjeti se da te je Putin kada si mu otišao tamo odveo u džamiju, pitaš li se možda zašto ???
evo prilike da se pravoslavci ograde od ovog kriminalca i njegove klike koju je skupio bas me interesuje da li ce to uraditi. Svi spominju neku kolektivnu odgovornost koja se namece e pa pokazite da to nije tako!!!! Samo mislim da cete opet pokazati suprotno, zivi bili pa vidjeli.
Srbi su pocinili zlocin protiv Cpvjecnosti ,ubijali civile; vrsili Etnicko ciscenje ,pravili logore, pocili Genocid ,presudjeni u Hagu, jeli i ovo."kleveta.!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbi, na vama je. Jeste li genocidan narod, ili niste? Jeste li svi krivi ili su krivi za svoju politiku i za svoje zlocine osudjeni ratni zlocinci? NA VAMA JE!
Dodik i ekipa nisu kompetentni za ove teme kao ni njihov mentor bosanac Vuccic
Gdje su Bošnjaci Muslimani srušili jedno bilo čiju bogomolju? A vi tzv Srbi ima li gdje u Bosni ili Hercegovini da niste iz temelja je izvadili! Vi ste jad i bijeda i bolest savremenog modernog doba!
Ovako je govorio i Karadzic i Plavsicka otvoreni poz na linc i mnogo gore stvari protiv Bosnjaka , i sad neka poglupa glava ovo cuje i nakon mitinga ode u Bosnjacka mjesta i izvrsi ubijanje i klanje kao sto su radili 92' nakon srbo-cetovanja i mitinga
Genco dodo ja ne znam sta ce ti vise na um pasti samo da spasis svoju guzicu ,slusaj dali ti mozes ili ne mozes da zivis ili ne Zivis to je tvoj problem samo ne hvataj se za posten narod i ne vuci nikog u taj mulj koji si sam zasro i mrs naberi ako ti ne pase
Ako izađu na miting tek tada će jasno potvrditi da sebe kolektivno smatraju genocidnim narodom.
Mile ako nemozes zivjeti s muslimanima a ti u hwlicopter i za bg i li budimpestu povedi i svoje istomisljenike sto su se ogrijesili o zkaon, a narod pusti da zivi normalno kao sto su vjekovima zivjeli. Ne krij se iza naroda
Željko pravi momčina !
Nije bolan, nema niko nista protiv Srba nego protiv lopova
Ne klevecemo nego pricamo istinu RS je gennocidna tvorevina
Daj platu, ne živi svi od srbovanja milokrade
Nevjerovatno... ugrozeni vjecito. svi im smetaju, svi ih zele unistiti... zar je moguce ovoliko spinovanje i laganje
ako je istina klevetanje onda je to to.
2. Maj novi tunel ce biti
hocu i ja u drugu firmu jer me kleveću