Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se moze kad zlocinac Dodik moze da radi sta god hoce ima svoje ljude ima para i kupi svu drzavi sve po zakonu, i onako je isjeckana na parcad sto kantoni republike i u privatnim posjedima istaknutih kriminalaca ....
ja u potpunosti razumjijem Zlataka ....halo sa ovakvim krkanom da se moras nesto lafo dogavarti i praviti lafo neku buducnost pa to je maltretiranje samog sebe i ponizavajuce....upamtite sa srbima sa sela nema bosnjak nista traziti jedino im naci nas primjerak sa vlasica ili tako nekog sela i postaviti ga da pregovara sa ovim bivolom...cudna je to mraka od zivine lice na sve osim na ljuska bica ..ovo je upoceno svakom srbinu seljaku..kuku nama svama a pogotovo vama sa samima sobom...hrvati su to pitanje rijesili jednina mogucnost za nas je ta mogucnost sve drugo je supljak...albanci slobodni hrvati slobodni slovenci isto crno gorci manje vise samo mi ostadosmo sa ovim ludjacima!!!
i ostanite u zraku jos dugo ...
još da vas obojicu hoće ko dići u zrak, bilo bi taman!
Pa i ja bih se volio sastati sa Dodikom!! Ali u spavacoj sobi jer ja volim da ga PRIMAM U PAKSU
http://www.youtube.com/watch?v=BrW9Jghsc3w&feature=player_detailpage ULJEPSAJTE SEBI DAN I PORUKA ZA OVU DVOJICU
Narodi mu gladni a on kupuje hotele po Herceg Novom
Zivio jos dugo dragi predsjednice, sokole nas.
Kako je nebeski ovaj Dodik. Djeluje tako urbano, tako elokventno, pravi Europski političar nema šta. Teško nama kakve sve papke moramo gledati.