Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napusi se Milorade. Ti ces biti ili iza resetaka, ili ces dovesti do rata svoj tkz narod. A onda je kraj tome
Ponasao bi se ti drugacije da te tvoj pichkousti mentor ne savjetuje
A kamo ruji pragmatizam? Blokira procese, negira genocid, razumije i podrzava samo jednu stranu, rovari, zavadja...
Krme kao i uvijek zaboravilo sta je ranije pricao o Turskoj i Erdoganu.
kad nam je babo svima ;D
Naravno da ti ne smeta. Erdogana zanima od federacije napraviti muslimanistan, jer ima izlaz na more. A tebi to odgovara zato sto bi RS spojio Srbiji. Turski,srpski i ruski interesi se oko BiH podudaraju i zato jedino Schmidth moze spasiti BiH nametanjem IZ i pokvariti im planove
Zato jer ti podvijes rep
Kmet ostaje kmet😁
Može Dodik svima kad je Srbija Turskoj tranzit za EU. Njima ispunjava Erdoan sve želje samo da šleperi ne čekaju ni minute na granici.
Pliva patka pliva guska Bosna će biti Turska
Mileeeee ....koliko ti je dao Erdogan , u parama ili zlatu .
Mnogo je ambiciozan ovaj Dodik, konta ako izgubi ovdje da trazi selameta u Turskoj..evo fino pise"...Jednako tako, u BiH, bez obzira na razne prikaze i špekulacije, ne postoji konsenzus oko toga da postanemo članica", mišljenja je prvi čovjek Turske. Na kraju, Dodik je poručio kako je..."
Svi male mace kad dođe Erdoğan. Hvala Turskoj i Erdoğanu sto su pomogli u obnovi privrede, ekonomije i poljoprivrede. Obnova Starog Mosta, Ferhadije, mnogih škola, mekteba, džamija i drugih centara, zatim pomoc pri poljoprivredi od dzubriva, plastenika, izvozu mesa iz BiH, podrška za vojsku oko 80 miliona itd. Hvala mu na podršci
To bi sve trebalo ozbiljno da zabrine
Dodik u biti implicira da je Srbima najbolje bilo pod Osmanlijama i da bi volio da se to doba vrati.
Ne smijes zucnut kad je Erdogan tu, Putinu odnos sa Eroganom je vazniji nego Vucic i ti Zajedno
Isključivo zato što ti je gazda Vučko naredio da ne smiješ lajati kad je Tayyip u pitanju ..bilo je :mirno , k nozi i nijedne :-)
Ne serite o ratu , vi koji nemate pojma!Sa kim i sa čim bi ratovali? I protiv koga? Vi koji ni u mudima niste bili kad je bio rat, ostavite se komentara !
Pa došao zi babo
Svi se primire kad Sultan navrati. Genetska evolucija.