Komentari (418)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ste za to da čokolade više ne budu u pakovanjima od 80 gr., nego da se vrate u pakovanja od 100 gr., na tertoriju cijele BiH?
Dodick pitaj ti ljude imaju li sta da jedu i jesu li zadovoljni s tobom koji imas milione a oni kuratz . . Nema od referenduma nista jer je to krsenje deytonskog mirovnog sporazuma i time sam ukida rs i vraca ee stanje od 95 to mu neko treba objasniti . Ne uvlaci ljude u rat rafi svojih lopovluka i interesa a ni svijet ti to nece dozvoliti , potpisali ste u deytonu i priznali OHR prema tome ne seri seljacino laktaska . .
ti znas da samo pricas praznu pricu, bitno je zaguzvati jelde?
Lol, odkud oriosjecni glasac zna na sta se odnosi pitanje .... Uz ovo referendumsko pitanje treba gradjanima koji ce se izjasnjavati dostaviti nekoliko tomova dokumentacije koja se na to odnosi.... I kratak test prije pristupanja referendum, da se vidi da su gradivo procitali I razumjeli :)))) ...
prosjecni glasac :)
Ajde mile krme nase odrzi taj referendum vise da vas braca ameri ukinu kao entitet a za ostalo smo mi tu. Allahu Ekber!!!!
Ma nemooj zajebovot. Požuri živ bio, ustav republike Bosne I Hercegovine samo tebe čeka , ti si garant da će isti zažviti. ..
pita momak stariju ženu na palama kuda za sokolac ludnicu, a ona njemu ovo je ludnica a upravna zgrada je na sokocu.
MARŠ, STOKO!
Teleca glavurdo,odbi vise,dosadan si svaki dan!
Sljedeće referendumsko pitanje, da li treba uvest popust na japanke u svim maloprodajnim objektima RS-e.
Dodik je bio "veliki Baja", koji to više nije i zato djeluje kao ranjena zvijer... Ovo nije nimalo bezaleno, prvo ide politička nestabilnost u RS, a zatim u BiH... Ekonomija nam je na nuli, bez pomoći MZ i MMF ne možemo preživjeti.... Ako se hitno i odlučno ne rješi ovo pitanje, uslijediće dugotrajna politička kriza, ekonomska bijeda, nemaština i patnja naroda koja će na kraju rezultirati Dejtonom II... Dejton II u kolektivnom i političkom smislu će biti najviše na štetu Srba, ali ni Bošnaci neće profitirati...
imal budala koje zanima sta ova budalchina laprda
hajde dodo potegni pravi potez da vise rijesimo baremjedno pitanje!!!
Bakireeeee gmazu jedan reaguj ... !
Necu, bas mi je lijepo ;)
kofrcio se jedan komšija,ah kako je dobio po nosu
Mile,da ne raspišemo referendum o ukidanju republike srpske