Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
liBo me racqu za ovog chetalja....ukinite ga sa naslovne strane,,pleme mu se zatrlo....
prvo sto se i evropa ponasa kao, sto bi kisindjer reko za bivsu jugoslaviju, prostituka. evropas ve jedno prica a drugo radi. pouka bi trebao biti crtani o dusku dugousku kad je donio naslijedstvo ridjobrkom, ali svaki put kad ovaj budali odbije mu neki iznos para. tako bi evropa trebala sa dodom. on pobudali ovi kazu odbijamo 10 miliona eura za klinicki centar. on opet pocne nesta lupati, 5 mil eura za podrsku poljoprivredi i pare preusmjeriti u FBIH, vrlo bi se on brzo usutio. i druga stvar je pitanje vremena kad ce bosnjaci poceti traziti svoj entitet sa izlazom na more i na brcko. fino se dogovoriti i sa srbima i hravtima i svi sretni u tri entiteta pa ako treba i tri drzave uz da im se daju neki teritorjalni ustupci.
Eto vidite šta znači ta kratka rečenica Ovi iz snsd-a su glasali za sud i tužilaštvo BiH,to je prošlo sve procedure i j3b3no entitetsko glasanje e sad bi to Dodick da ukida i da mijenja, Dodick potpisao uspostavu vijeća ministara,sve dogovoreno e sad bi opet da ucjenjuje ?? Pa ne može to tako Dodicku,hoš piš@t il sr@t,izaberi već jednom
PA PONASA SE KAO I KAD JE BIO SVERCER NA PIJACAMA, POTPISI DOGOVORI SE A ONDA TRAZI NESTO JOS, NESTO IZVUCI. TAKVE STVARI VISE U EVROPI NE IDU. Nazalost i u Dejtoni je tako radjeno, potpisimo pa nas to ne obavezuje, nimalo pregovaranja, nimalo preduvjetovanja, recimo Dyton 10 gidina pa revizija. Kuca se ne sagradi na losim temeljima. Gdje su nasi lobiji za pravdu, istinu. BH-Srbi ne trebaju imati nista manje prava ali ni vise... Napraviti takvu drzavu zajedno sa MZ, DOTLE DODIK VLADA STRAHOM
Odjebi Milorade - -- dosta je tvog ucjenjivnja.
Mile nabijem ti kcerku u prljavu pizdurinu...
@Zakon Znas li ti kako se magarac ostavlja u neizvijesnosti?
Ooooo muslimani, hocete drzavu? ha ha ha ha...moze ali na 20% BiH, u rezervatu na potezu Sa-Ze-Tu.... Hahahhaha, muslimani u rezervatu...smao jos da vas u kavez stavimo pa da budete u vasem prirodnom stanistu...
PREDSEDNICE,nesme se ocekivati da ZASTOJ vec datog KREDITA potraje,neko se MORA pravovremeno zauzeti PRAVI i Odgovarajuci STAV kako bi Zemlja krenula ka Usponu i napred,jer za to TREBA neko da Snosi odgovornost i zakonske SANKCIJE !!!
Koga je briga sta ovaj covjek misli? Poslije njegovih fasistickih, ksenofobicnih izjava svih ovih zadnjih godina, u drustvu najgore moguce nacisticke klike iz devedesetih godina i nastavkom \'mirnodopske\' karadziceve politike, zasto ga ljudi uopste uzimaju kao relevantnog faktora u BiH? MIslim izabran jeste, ali nema neogranicena prava. Ko krsi ustav, pa makar on bio i dejtonski nakaradan, on nema pravo da izvrsava bilo kakvu funkciju . Dankle, niko nema razloga da s njim pregovara o bilo cemu.
MILE JE PI.KICA
HEBBO VAM SERBSKI KRVOLOCNI PAS MAMICU KRVOLOCNU AGRESORSKU I PRIMITIVNU...!!! TERORISALI STE PRIJE DOBROVOLJACKE GRADJANE SARAJEVA, UBBIJALI IH NA SVAKI MOGUC NACIN, I POSLIJE TOGA 4 GODINE DRZALI U SERBSKOJ OPSADI DIVLJAKA-ZLOCINACA-KRVOLOKA SERBSKIH MONSTRUMA I SERBSKIH VAMPIRA ZELJNIH KRVI GRAD I GRADJANE SARAJEVA...!!! NASTAVLJATE SERBSKU RETORIKU TERORISANJA I LAZI, LAZNIH OPTUZBI I AGRESIJE...!!! VI SERBI NISTE LJUDI, VI STE JEDNE ZVJERI IZASLE IZ UTROBE VLADIKE DRAKULE, ZATO VAM SE I VASI GLAVNI POPOVI SMRTI I TERORE NAZIVAJU KO \"ON\" VLADIKA-DRAKULA...!!! MJESTO DA POGNUTE GLAVE KOLEKTIVNOG SERBSKOG SRAMA-ZLA I TERORE SVAKODNEVNO TRAZITE OPROSTAJ VASIM ZRTVAMA VI NASTAVLJATE AGRESIJU I TERORU NAD VASIM JUCERASNJIM ZRTVAMA-GRADJANIMA DRZAVE i DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI...!!! SERB===KILLER...!!!
Pitam se pitam od kud tako veliki pravoslavni FASIZAM u Bosni. I nebi se cudio za rusiju ali bosanski pravoslavci su prevazisli sve fasizme.
@KOTROMANIC.....jadan si ti gedjo kad se radujes tome........ili ako mislis da ce to na kraju vama dobro donjeti !!!!! SIKTER
predsedniče,samo nastavi da DOMINIŠEŠ!!! jedna tvoja riječ,milion komentara polupismenih bosnja