Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bog da ti pamet ispala.
RADITI SVE SUPROTNO NJEGOVIM STAVOVIMA I ETO TI DRŽAVE PO MJERI SVIH NAS (OSIM OKORJELIH ČEETA I UUUSTAŠA).
@USTAVRBIH.........jedno je zelja i nekakva realnost ,tesko da se to desi nebi im davali i nagradjivali -c.e.t.a.lj.e- u Daytonu. treba prvo Dodu...\"Urbanog Busmana\",.....skloniti na tome treba raditi.
Vratiti Ustav Rep.ublike Bosne i Hercegovine 1992 koji je i dana danas validan jer nije bilo drugog, jedan Predsjednik, Parlament, Budzet, vratiti pravu zastavu i himnu BIH-e, jedna drzava, narod Bosanskohercegovacki i demokracija. Vratiti drzavu BiH-u nenim gradjanima jer su glasali 64% sa Bosnu i Hercegovinu ! Dosta vise gegemonije blokada, opstrukcija i fasizma genocidnog cistog ociscenog manjeg entiteta . Hocemo drzavu po svim evropskim standardima i konvencijama ! Hocemo slobodu, demokaraciju, prosperitet i Bosnu i Hercegovinu !