Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CUVAT i radit na UJEDINJENJU i JACANJU drzave i BiH-e i NJENIH institucija!Osnovat FORUM gradjana demokrata ZA BiH-u gdje ce bit clanovi i diskusije svih GRADJANA-DEMOKRATA-INTELEKTU ALACA-FILOSOFA-POLITICARA-VJERNIKA svih vjera KOJI se OSJECAJU Bosnohercegovac-Bosanac! NE OCEKIVAT nista od politicara,ima par casnih(znaju na koje mislim),GRADJANI su ti koji trebaju PREUZET Drzavu u ruke! Skinut s vlasti sve fasiste i lopove,izdajice i lukave hinje koje opstruju blokadama svaku reformu i funkciju demokratske BiH-e! GRADJANI ORGANIZUJTE jedan forum DEMOKRATA svih gradjana BiH-eu u Sarajevu i na ULICE za PROSPERITET,EDUKACIJU,EKONOM IJU,KULTURU,DEMOKRACIJU i Ulazak nase drzave BiH-e u EU-u BiH4EVER
republika srpska SE NESMIJE IZGOVARATI, JER TO NITI JE REPUBLIKA A ISTO TAKO NIJE SRPSKA, SAMO PSTOJI BOSNA I HERCEGOVINA. MOLIM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE, DA NE KORISTE TU RIJEC republika srpska. JEDNOSTAVNO MOGU DA KAZU ISTOCNI DIO, ZAPADNI DIO BOSNE, ILI VEC DA SPOMENU GRAD U TOM DJELU BOSNE, A DA NE IZGOVARAJU IME republika srpska, UNAPRJED HVALA.
Pazite dobro nacisti srbi NA SVAK MOGUC NACIN POKUSAVAJU UZURPIRAT historij stecaka!POD HITNO Bosnohercegovci TREBAJU reagovat i DAT do ZNANJA da su STECCI IDENTITET Bosne PONOSNE Bosnjaka NASIH pradjedova!!!NE SPAVAJ ti koji volos svoju Bosnu i Hercegovinu! PITANJE o STECCIMA treba pod HITNO razjasnit i i dat MJESTO dje im je TJ BOSANCIMA I HERECEGOVCIMA AL prije sveg BOSANAC=BOSNJAK=BOGOMIL! Nacisti srbi gledaju ukrast stecke ZATO sto je krst po steccima pa naravno da ima jer su bili kristijani i imali svoju BOSANSKU CRKVU koja je bila samostalna!tc tc tc t!!!Jos ovo nacisti srbi su UZURPIARALI Bosanska imena i prisvojili ih sebi da bi nam danas prali mozak o identitetu Bosanac Bosnjak Bogumil.NAPRAVIT spisak svih imena Bosanskog porijekla i BOSANCICU napokon stavit gdje joj je MJESTO!!!U historiji Bosne i Hercegovine!NECE nam UKRAJINSKI KAMENJAR krast identitet!Bosancica ce postat dio Historije BiH-e gdje joj je i mjesto!DOSTA KRADJE BiH-e!!BiH4EVER!
MOLIM VAS NEMOJ VISE NIGO DA IZGOVARA IME republika srpska, jer to nije ni republika a isto tako nije srpska, HVALA UNAPRJED.
\"Mi smo u zadnje tri godine imali suficit u budžetu, podgli društveni proizvod nominalno, a u ovoj godini uspjeli da zabilježimo rast industrijske proizvodnje za 18,4 odsto\", naglasio je Dodik. Hahaha cijeli svijet ima deficit, jedino Mile ima suficit. He bo te kad te slusam ispada da je RS Luxemburg hahah. Kamo srece, da je tako bio bi narod pravoslavni sretan i zadovoljan isli bi na odmor u Spaniju.
Licno mislim da je najava referenduma pogubna za`kriminalca i fasistu koji je uz to i medicinski slucaj i da bi samo odrzavanje refernduma dalo signal medjunarodnoj zajednici za brzu reakciju koristeci NATO i njihovu avijaciju.
Referendum je naravno potreban. Dosta je vise besmislene drzave.Suvise je velika mrznja da se zajedno nastavi dalje.JA SAM ZA REFERENDUM.
Dodiče hoćeš li ikad zaprijetit da ćeš zaposlit ljude i oslobodit RS od korupcije i kriminala, ubistava i manijaka koji se voze sa oružijem??Kretenu!!
HB je samo ispusena cigara, pushce te opet, hajde \'abeovci sta cekate???? Hajde Vinko zidaj krstinu od 100 metara ono hinjaka, ma koga boli briga. Sta cekate pic ke?
hajde pi cko raspisi referendum sta lajes ko ruska lajka, godinama lajes pse to. hajde servi pi c ke sta cekate????
Što o Dodiku misle u HB? hercegbosna.org/forum
Dodik je odavno postao medicinski slucaj,Referndum=Traktorijada
ojha sto su se janjicari uskoprcali, mile trebao si ostati tamo kod brace poturica, ionako cemo otpad iz bosne kad tad preko drine na deponiju odnijet
cuj ima Bosnjaka ahhaahahaahahahahaahahhaahahahahahaahahahhahaha otkad to , od 1993 jeli, kada je stari retardirani seoski \'odza dosao na ideju da kreira vlastitu naciju i postane baHbo nacije. Kako nema turaka , kad vas poglavar lijepo kaze: Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turèin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vièemo da nismo i sve što više vièemo da nismo, oni sve više vièu da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjeæanju, povijesnom odreðenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Nego ti meni lijepo reci, koje su tvoje izvorne bosanske etnicke osobine i tvoje bosnjacke nacije? IZVORNE BOSANSKE , pa da te cujem. P.S. ovo pitanje moze odgovoriti bilo koja PAKNA (Pripadnik Arapskog Kulturnog NAsljedja) ahahahaahaahahahaha
Daj maknite ga...