Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj će mi pjevat na svadbi
hajde sad , nakon svega, za sta ste se vi borili nego za mrznju?? sad kad vam mrzenje izmice , sve vise ste u strahu da ce te se jednog dana probuditi bez da mrzite ikoga... i to se ne smije dopustiti! u ime cega? definicija bosnjaka: mrziti=misliti
Dabogda mu rat u kuci bio
@kiki.. evo ga ubojica, zedan krvi... haha, zapravo bjeda od covjeka.. NIKO OD BOSNJAKA NEMA NISTA PROTIV TOGA DA JE NJIHOVO MISLITI JEDNAKO MRZITI!!! genetski kod - programirani!!
hahahhhahah jest smijesnooooo pa ljudi 1997 jedna porodica (JASHARI) s Prekaza na Kosovu ratovala 3 dana sama sa armijom srbije...a ako DoDICK misli da mobilizuje zajedno i vojsku rusije eh onda jesu sanse 50-50 hahahahahahhaha
Hitno organizovati akciju: MARKA PO MARKA=TOMAHAWKA! Tomahwke su pravo skupe. Čak je to skupo i za Amerikance. Otvoriti telefonsku liniju i darovati po marku putem pozivanja tog broja telefona.
Ma ne, on je to fino objasnio. Npr. ako Dodik pođe da otcijepi Republiku Srpsku od Bosne i Hercegovine onda je logično i u redu da Izetbegović, Radmanović i Komšić dignu Vojsku Bosne i Hercegovine protiv njega. tako sam ga ja razumio :-) Zašto posto Vojska Bosne i Hercegovine nego da brani suverenitet i cjelovitost Bosne i Hercegovine. Tako sam ga ja razumio.
Samo naprijed upravo je zavrsena obnova mostova i objekata koje su urusili tomahawci pa nije zgoreg ponoviti istu ili pak malo jacu akciju.Sem toga ponestalo je svjezih organa na Kosovu za trgovinu tipa \"Dr Mengele\" @djulaga ne valjaj nebuloze.
Nek predsednik Dodo podigne svoje gu...ve i pravac odbrana spstva , pa da vidimo bre kao i to izgleda . Lako je podizati borbene ublehe iz šumske republjik. PS jedan savet predsedniku Dodi : da podigne i on ovdje u šumskoj \" borbenu gotovost \" i da zapreti vascijeloj zapadnoj alijansi , jelte bre , alijas Natou , kako on još uvek ima nešto ( u ga...ma).
@djulaga da niste celi da izigravate cvecke pod Srbijancem Alijom danas bi citava Bosna bila vasa a mi bi mogli samo sutati i slusati ko Srbi u CG,hvala Bogu niste imali mozga
SADA SRBINE ILI SI NINDJA ILI SI MINDJA !!!!!!!!! MILOSRDNI ANDJEO .
pas koji laje ne ujeda - a to si ti dodiČe
Jaro moj imalu su vise 90\'tih, cetvrta sila u Evropi je bila JNA, ovo sto sada imaju je ciganluk sta je imala JNA pa su u vecini slucajeva dobili po p.. od momaka u patikama koji nikada nisu bili vojnici, zato tisu misu dosadan si!!
ta će on ja mu kroz noge probacivo...........
SADA SRBINE ILI SI NINDJA ILI SI MINDJA !!!!!!! MILOSRDNI ANDJEO
Tako je govorio drug Dodik. Drug Dodik će i dalje tako govoriti. Do jučer nije imao podršku od SDP-a i SBB-a. Od tada pa u buduće imaće punu potporu od dvojca koji će BiH voditi ..... u pe...em... Predsjedniče entiteta RS: sada ste dobili i zakonsku potporu od probosnaskih snaga da još žešće krenete na devastaciju i davalvaciju (do konačnog uništenja) svega onoga što je BiH i što podsjeća na to. Bravo za Zlataka i Faaahra.
@Vojska Srbij... Hoš da ti nabrojim šta ima NATO, hoš da ti nabrojim šta ima NATO??