Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Oj drugovi, jel vam žao... Rastanak se primakao
DODIK: Kmeeeeeeeeeeee .... kmeeeeeeeeeeeeeeeek
Samo mi je drago ako padnu zbog onih govana sa rtrs i njihovog huškačkog programa.
SNSD > POLITIČKI TITANIK!
"Sukob uzmeđu Igora Radojičića i Milorada Dodika, do kojeg je došlo na sastanku u subotu, 30. maja, bio je izuzetno dramatičan, tvrde moji izvori iz vrha SNSD-a. Nisu samo Željka Cvijanović i Zoran Tegeltija bili predmet spora, već i Zoran Stevanović, načelnik Zvornika. Dodik je u jednom trenutku rekao da je spreman da smijeni Cvijanovićku i Tegeltiju, ali da zauzvrat od Radojičića traži da podrži Stevanovića na poziciji novog premijera. Radojičić je to odbio, jer je njegov raniji uslov bio da Dodik iz stranke, osim Cvijanovićke i Tegeltije, udalji i Stevanovića, Dušana Petrovića i Slavka Mitrovića. Radojičić je, prema tvrdnjama mojih izvora, rekao da istupa iz Kluba poslanika SNSD-a, što oni ocjenjuju kao njegovu poslednju opomenu Dodiku pred konačni raskol." http://slobodanvaskovic.blogspot.nl/2015/06/izmeu-radojicica-i-dodika-definitivno.html
"Stevanović želi da postane premijer kako bi realizovao svoju akciju oko preprodaje firme „Birač“. On već dva mjeseca lobira za poziciju premijera, a za podršku je spremnan dati i stanove u Beogradu, u zgradi koju je izgradio u tom gradu. Ministar finansija RS Zoran Tegeltija na računima Banke Srske čuva 19,5 miliona KM, koje ne povlači ih ni za kakve svrhe, čak i u situaciji kada je budžet potpuno prazan. Nije riječ ni o kakvoj štednji ministra, već taj novac treba da posluži za prevaru sa firmom “Birač”. "
Portal “Capital” je 19.12.2014. objavio da je iz litvanske Ukio banke zvanično potvrđeno da je Gordan Pavlović vlasnik „Pavgord“ iz Foče uplatio kompletan dogovoreni iznos od 6,4 miliona evra čime je postao vlasnik 85,6 miliona evra potraživanja od Fabrike glinice „Birač“ Zvornik. „Uplatom preostalih 5,4 miliona evra Gordan Pavlović je u roku u potpunosti isplatio ugovoreni iznos. Ukio banka će narednih dana na Pavgord prenijeti svu dokumentaciju i prava vezana za potraživanja od ćerki firmi Fabrike glinice „Birač“, izjavio je tada za CAPITAL pravni zastupnik Ukio banke Aleksandar Sajić, vlasnik advokatske kuće „Sajić“ Banjaluka. On je istakao da će na Pavgord biti prenesena sva prava, od hipoteka do prava zaloga u registru zaloga imovine „Alumine“, „Mehanike“ i „Alusila“, a koja je bila garancija za potraživanja Ukio banke. „Ovom uplatom i formalnim prenosom prava i dokumentacija koja će ubrzo biti završena, priča oko Fabrike „Birač“ za Ukio banku je definitivno završena“, rekao je Sajić za “Capital”.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Počelo je počelo....
oni nasi svi mrsavi a vidi njega goji se prase
ODE RADOJICIC U SDP da nastavi gdje je Slobodan Popovic stao
hrok hrok hrok hrok hrok mileeeeeee
glava mu ko u krmka
Što če ti ono "ko"
sad ce on kao "posten" svoju stranku da osnuje..
ništa novo na političkoj sceni beiha. Mjenjaju se dresovi, raspadaju i formiraju raznorazne koalicije........a konstantno jedino ostaju kriminal, korupcija, nepotizam, širenje mržnje među narodom da bi se ostalo na vlasti......itd.
ne znam kak oce mi srce izdrzati ovu strasnu vijest!!!!!
Op op opaaaaaaa. :) Sta sad ? Kuda sad?
Raspad sistema!