Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govedo ostaje govedo, teško je to za shvatiti.. P.S. Ovo je način kako se podiže "nacionalna/nacionalistička svijest" u genocidnoj, kao i skupljanje jeftinih glasova. Nije ni čudo, što je gotovo sve u onoj stvari..
ko peva zlo ne misli
@Cp6IN Slušali smo, a što je još gore i vjerovali tim floskulama maja mjeseca 1992. godine..
PRIKAŽI ODGOVORE (44)
...moj bakire, ni sevdalinke ne znaš :)
Ne brini se, naucit ce i on do izbora :)
sram ga i stid bilo, on skuplja neke pocasne doktorate, dok ljudi po koridama pjevaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Od svih svjetskih državnika u javnosti pjevaju samo Obama i Dodik. Možda se ovaj Dodik pokušava poistovijetiti s Amerikom, ko zna?
Trebali su ga kititi kitama, jedino to zasluzuje.
Ocekujmo uskoro Zare i Goci bend feat. MiLo - Oj Sjenice nova Srebrenice.
extra vijest za nacionalisticke rasprave u komentarima :-)
Zamisli Angela Merkel se odazove na ovakav skup i Dodik joj zapjeva, pobili bi nas ko zidove 40-ih.. ne mogu da vjerujem ko mene "predstavlja" u civilizovanom svijetu! pa u Etijopiji se radjaju inteligentnija stvorenja!
ima baš onako teleći glas! a gdje će drugo čoban pjevati nego u šatoru
Pjeva i Lagundjija samo sto se sakrije nece javno
lijepo svaka cast na organizaciji
Da imam pare koje on ima i da sam na poziciji na kojoj je on, i ja bih pjevao... Ne samo u šatoru, pjevao bih i na službenim sastancima, primao bih samo delegacije koje dođu sa prijedlozima u obliku stihova i naravno iste moraju pjevajući iznijeti, odgovarao bih im naravno u stihovima uz punu muzičku pratnju. Uveo bih muzičku kulturu umjesto recimo matematike, niko ne treba da zna računati osim mene, svi ostali treba da znaju pjevati. Također, uveo bih i obaveznu dvosatnu pauzu tokom radnog dana te bi tom prilikom radnici pjevali pjesme u kojima bi veličali moj lik i djelo. Radnici bi također u toku dana morali cijelo vrijeme pjevati neke druge rodoljubne pjesme. Tekst himne bi obavezno morao sadržavati moje ime i to u svakom trećem stihu minimalno. Stvarno bih volio da ove moje ideje realiziraju naši političari i da konačno daju zaluđenim masama potvrdu da žive u banana državi kojoj je hitno potrebna revolucija..
To što netko pjeva to je njegova stvar. Nisam čuo pjesmu ali ne vidim da pjeva neku vulgarnu niti da vrijeđa nekoga. A druga je stvar što je situacija u RS i Cijeloj BIH za plakanje, a ne za pjevanje. Ima čovjek pravo na svoj privatni život. Ja ne podržavam ni ne podržavam samo govorim činjenice. BIH je postalo čudna zemlja. Čovjek ne može ni da pjeva pa da ga ljude ne napadnu. Opet kažem trebale bi se neke druge stvari raditi naprimjer Ekonomija zemlje itd.
i za kraj ZIVJELA NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA!!!
dno dna
Dodik Serem ti se👅💩💩💩💩Majmune🙉🙊🙈🙈
cuo je dodik da se slavuj hvali kako bolje pjeva od njega pa hoce da ga demantuje
debil i seljacina! sta drugo reci...