Kritikovao i Krsmanovića
0
Dodik ponovio: BiH je neuspješan projekt
Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas nam je drago da ti tako mislis, i ti si neuspjesan projekat svog babe
Ma ti hočeš rat da bi zataškao šta si ti i tvoja privatna bagra opljačkali.
e džaba vam te priče o razlazu, nikada to vidjet nećete koliko god se trudili dodici i čovići. kome ne odgovara neka ide u srbiju, hrvatsku, rusiju, tursku... ali zemlju nemožete odnijeti odavde. i gori nacionalisti su odustali od ovih ideja. e to fakat neće moći.
Svaki dan iskoristim da svojim prijateljima u inostranstvu da im pokazem komentare, narocito muslimanskog zivlja. Razlog nemoguceg zajednickog zivota je vise nego ocigledan!
JEDAN NAROD-JEDNA DRŽAVA-JEDAN VOĐA=FAŠIZAM=RAT U ratu genocidom oteli pola bosne u kojem žive i vladaju samo srbi, U drugoj plovici BH su srbi konstutivni, i zastupljeni su u vlasti FBH SA 10-15% U Vječu ministara i parlamentu traže više od 50%.AKO OVO NASTAVI OVAKO BOŠNJACI, JEVREJI, ROMI I ONI KOJI SE NACIONALNO NE IZJAŠNJAVAJU ĆE ZA 20godina SPAVATI USPRAVNO NA TERITORIJI MANJOJ OD 20%
Treba vam pustiti da uzmete i dio urbanog Sarajeva. Treba vas još više zaposliti u svim institucijama. Treba pomoći Hrvatima da ostave zajedničkim narodima i bošnjacima 24% teritorije. ONO ŠTO JE SPSKO ONO MOŽE BITI SAMO SRPSKO, ONO ŠTO JE HRVATSKO ONO MOŽE BITI HRVATSKO, A ONO ŠTO OSTANE ONO JE SVIJU KOJI U BH ŽIVE.
Bio bi neuspješan projekat kada bi se pitali Dobrica Ćosić i njegova potrčkala u BIH (Dodik i dr.). Istina, bio bi uspješniji kada bi se iza rešetaka našli Dobrica Ćosić i njegova potrčkala u BiH.
Sta je problem, gde je moj nastavak komentara
Marko, pocinjes komentar o psovkama i kazes da najvise dolaze od muslimana, vec u startu preterujes. Drugo kako ti vec ne dosadi da nas vjerski oslovlavas, mi vec imamo svoj identitet, i ako je nesto iz prokletog rata dobro izaslo je da vise nismo \"muslimani sa velikim M\". Nauci se da ne mijesas jabuke i kruske. Dalje, pises da je RS, unitarno uredzana, i za to ti dajem pravo, a zaboravljas da ste u rat usli jer niste htjeli u unitarnu i centraliziranu BIH. Onda vam je smetala, bila prepreka za ravnopravnost i napredovanje, a sada u UNITARNOJ RS je dobra stvar. Kakvo licemjerije. Iz straha za majorizacacijom u Republici BiH ne smeta vam majorizacija Srba u eReS nad Hrvatima i Bosnjacima. Ne smeta vam ni to kako je ta vasa \"realnost \" nastala-progonima, ubistvima i etnickim ciscenjem nesrpskog stanovnistva. SUNOVRATOM SRPSKOG COJSTVA I JUNASTVA Pricas o nekim procetima , podjelama, torevima, koji ove narode guraju u antagonizam i segregaciju i opste beznadze.
Svaka mu je na mjestu.
.J.E.B.E.M.O VAM TATU DODIKA !!! J.E.B.O VAM ON M.A.J.K.U M.R.T.V.U U U.S.T.A A I VI NJ.E.MU.
Dozvolimo im neovisnost istog trena kad im se Kosovo vrati. A Dodikova prica je cista prdekana
Normalno da je neuspjesan jer ima ukupiranu teritoriju od strane Srba. Kada se ta okupirana teritorija oslobodi bice uspjesan projekat
SRETNA SAM JER SRBI NIKAD NIJEDAN RAT NISU DOBILI, SRETNA SAM JER ŽIVITE U REPUBLICI SRPSKOJ NA RUBU SIROMAŠTVA, SRETNA SAM ŠTO SU VAM PENZIJE U POJEDINIM MJESTIMA 28,5 KM, SRETNA SAM ŠTO SE TOLIKO TRUDITE A NIŠTA NE DOBIVATE I SAMO SE BEZZE RAZGULJUJETE AL ĐABA VAM, SRETNA SAM ŠTO SVE VIŠE MUSLIMANA ŽIVI U BOSNI, NA BALKANU I U SVIJETU, KONJI GLUPI PRAVOSLAVNI AKOBOGDA CIJELA ZEMALJSKA KUGLA ĆE POSTAT ISLAMSKA PLANETA :))))))) I VI SAMO SAMI SEBE MOŽETE NABIT NA K.U.R.A.C. JER STE SAMO ZA TOGA!!! S VAMA SE NE MOŽE FINO, TREBA VAS SAMO J.E.B.A.T. I K.L.A.T.
popišam se na bosnu
Samo da se dobro pok.enjam u dodikova fasisticka i zvaljava usta.Kasapin po profesiji, diktator i terorista u politici.! Jedi go.vna jer drugo nista ne znas raditi!
Sada ce ljubitelji nametnute zastave,grba i americke kite skociti protiv naseg predsjednika.