Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jednom i Dodik da potrefi, makar da je i on sam nosilac ovih " javnih radova". Dodo izbori prebrzo dolaze - nećeš uspjeti da dovršiš javne radove koje si obećao po opskurnim medijima u Srbiji. Ozbiljni i profesionalni mediji te nešto nipodaštvaju. Ne vide dobro tvoje " intelektualne " sposobnosti.
Mile Ronhil optužuje sve i svakoga, kaže da su "politički odnosi u BiH zatrovani", na način kao da su ovdje došli marsovci, zatrovali političke odnose i nabrali?! ON MILORAD DODIK, ŠVERCER CIGARETAMA, NAFTOM I ALKOHOLOM, RATNI PROFITER I POSLERATNI PLJAČKAŠ NARODNE IMOVINE, NEKOME NEŠTO PREBACUJE? SVAKI NJEGOV KOMENTAR, SVAKA NJEGOVA IZJAVA, SVAKO NJEGOVO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI PRAĆENO JE TROVANJEM I LAGANJEM, OPTUŽBAMA SVIH ZA VLASTITI NERAD I VLASTITU IZDAJU DRŽAVE U KOJOJ JE ROĐEN I ČIJE GRAĐANE PREDSTAVLJA ZA INTERESE DRUGIH DRŽAVA???!!!! MILE RONHIL JE NAJOBIČNIJE LAŽLJIVO ĐUBRE!
TIHO ŠAPUTANJE GLASOVA: (1)-Strah: ".... a šta ću ako mi pri tuširanju ispadne sapun ...." (2)-Užas ".... kako da vježbam bezbolno bez tog vazelina ...."
Zajednicki goruci problemi gradjana BiH koje trebamo zajedno rjesiti i to HITNO!!-Zasto je nasilje u BiH LEGALNO?? Kako je moguce da su svi nasilnici i kriminalci na slobodi??Zato su nam ulice,porodice ,djeca …nesigurne.Izgorise sirocici u domu niko odgovoran! Gdje su nam radna mjesta,zdravstveno osiguranje...??Pa dokle vise narode???Ako nemislite na svoju buducnost onda bar mislite u kavu sredinu donosite zivote ,i kakva je njihova buducnost u ovakvom sistemu!! Povrh svih ovih problema imamo i pse lutalice koji napadaju djecu svaki dan!!
Ma da, svi su krivi, samo su Dodik i RS nevini