Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo Dodik moze Kad pomislis da nemoze gluplji biti, on dokaze da moze
Beskonačne stvari glupost i bezobrazluk :)
Ovaj covjek je kao proljev, zelis ga se rijesiti a on stalno iskace.
na zalost blesimetar nije napravljen da izmjeri koficijent doticne osobe
odgovoran političar
Duduk i nj.SNSD je testamentarni nasljedik cetniskog pokreta Ilije Trifunovica,ali,cudo,hercegovacki mulac to ne shvata.
Lahko se Miletu parnicit sa samim sobom,on je kadija...it's all for show,people :)
samo serijat.....
VRLO LAHKO DOKAZATI STA SI IMAO DOKNISI DOSAO NA DRZAVNE JASLE I TVOJA RODBINA .
Počelo je. Prvo optužio sam sebe, pa onda osudio sam sebe pa ubio sam sebe po nalogu suda koji je takvu odluku donio na osnovu jake optužnice :-).
Nijedna rezolucija nije dovoljna za ovu krmeću glooooovu:))))
Eto vidite da je covjek posten, hoce po svaku cijenu da dokaza nevinost...svaka cast Dodo....Al sta ako nadju da si KRIV za nesto sto ti podvaljuju ??? Ode ti nama na robiju....ughhhhh...sta cemo onda "brez" TEBE jadna nam majka, ko ce da nas stiti. Savjet za tebe:....zaprijeti sudu I sudijama, ili Pravda onako kako ti kazes... ili ih salji kod brace Rusa u Gulag !!!!
Mile hasisar
To znači tužio si sebe da si pokrao, kažeš "ja sam oštetio državu za 100miliona maraka i upitaš Bosića i Čavića i oni kažu jes materemi i više od toga, onda dodo kaže pare su na kajmanskim otocima i u Beogradu uložene u nekretnine, malo familiji da se ne drogira moj sin neka ima voćnjak vrijedan tri miliona maraka itd, sud kaže eto pošto si pošteno priznao pola ti se prašta, koja lakrdija ovi moraju svi u Reality šou
pa kad niko ne smije smije dodik sam protiv sebe. Vako će isto i herdogan uradit. A i bake. Da se ispoštuje demokratska procedura. A dokaza nigdje, spaljeno, sakriveno. Sudije u strah utjerane. To se zove distopija.
Slobenac je Slovencu Slovenka. Ili :Jebo lud zbunjenog.
burgija A KAORIN????
Ja koliko vidim vecina koji komentarisu nisu procitali tekst na ovome clanku, ne simpatisem Dodika ali stvarno jak potez, sto Bakir ili Covic ne urade slicno ako smiju?
Zglajzo
Kostace ga bahatost kad tad