Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumem odakle vi sebi uzimate za pravo da je bosna vasa? Neosporivo je da je Srpski narod uvek kroz istoriju branio bih oku.patora nasi su dali mnogo zivota i kr.vi prolili da se branila i uvek odbranila. Isto tako neosporivo je da su tvoji zeleni uvek bili na strani svakog oku.patora bih. To su fakti koje ne mozete osporavati ,na vasu zalost ,sve sto mozete je u krajnju ruku la.gati sami sebe. I odakle v.i onda sebi uzimate za pravo da je bih vasa? Kad ste v.i Srbi pot.urice i saradniki svih stranih okup.atora bih. To su fakti koje ne mozete izbrisati jer to ste v.i vasa bajagi nacija kolaboranti,izd.ajnici vere i roda svog i kompleksasi bez nacije i jezika. Bosna nije vasa niti je ikad bila.Niti imate pravo na otomansku okupaciju jer onda se deklarisite kao turci ne bosnjaci i prozborite turskim a ne Srpskim. Bosanski kraljevi se nikad nisu zvali husein,muha-med ili suljo.. niti su ikad castili ped.ofila vec su svi bili krsteni u pravoslavnim crkvama.
I u ovu OSU je nauhljebljeno polupismenih kadrova i stranackih podobnjaka ali i pored svih desavanja u zemlji njih kao najodgovornije za sigurnost niko ne proziva i niko ne trazi smjene
ono sto nekima jos nije jasno, ja nisam vise slucajni prolaznik, dosla su neka drugacija vremena, kada ce se mene pitati vise od bilo koga drugog, kako ce i sta biti u Federaciji. ...................... to sam rekao svima i pred MZ, na zadnjem sastanku. i tih sastanaka ce u buduce biti sve manje, jer zna se da samo iza mene stoji gradani ove zemlje, dok su svi ostali kriminalci koji stite svoju proslost. ............ mogli ste to sto ste htjeli, i mogli ste to dokle ste htjeli, ali necete moci vise to sto ste htjeli, dokle budete htjeli, jer ja nisam vise slucajni prolaznik!!!
Beograd nije pasaluk,ali je Sarajevo dzamahirija.
Pomocice ti BIA!
OSA bi trebala služiti državi BiH a ne samo bošnjačkim interesima. Dodik je u pravu. Šta su htjeli? Izazvati nemire i onda optužiti vladu RS da upotrebljava silu protiv demonstranata. Gospodo provaljeni ste! Kakav bezobrazluk! Posjećivati studente da ih potaknu na nemire. Pa dobro imate li vi u Sarajevu ikada pametnija posla? Možda da sredite ekonomsku situaciju u svom dvorištu!
MiloKRAD Dodik,samo pjeni! Posto nema entiteta ni u Makedoniji ni CG ni Kosovu ni Hrvatskoj, zasto bi postojali SAMO u BiH??? Zanima me zasto nisu pravili SAO u Makedoniji \'92? Odvojila se kad i BiH! Makedoniju smatraju \"juznom Srbijom\" i negiraju makedonsku naciju! Zasto ne podijelise Makedoniju??? ENTITETI SE GASE U SLJEDECIH 4-6 GODINA!!! MiloKRADE,uzivaj jos malo pa pravac Pashaluk beogradski!
Znaci spremio si muziku za sprovod - uzivaj kad se preselis - Bosna je bila i bit ce puno poslije tebe.
wishful thinking!!!
Dodo odudlaj mi gaa,bivole jedan!!
@srbIN Odlicno znaci bice zurke eto mi cemo da se pobrinemo za muziku! A svirace nas poznati igrac milojko na mitraljez! I kolko si spremio nama vreca spremaj vasima triput toliko!!!
Koje si ti fasist.ičko djubre za tebe je sve što nije srpsko mizerno,jadno,bedno........ Raspad BiH na miran način nije moguć ako je tebi Srbijanac do toga,čekamo te,pripremite desetak šlepera plastičnih kesa u kojima će te se vraćati iz Bosne,obećavaju vam\"mizerni i mali\"Bosanci odličan provod.
Zasto je uhapsen g. Divjak? Dodik ide i na to da nas, nasu djecu i medjunarodnu zajednicu vremenom zamori i otupi svojim izjavama i da na njima odgoji novu generaciju jos gorih zadrtih mrzitelja BiH i zajednickog zivota te da time vremenom dovede do mogucnosti da legalizira i otcijepi genocidom stvorenu RS. Genocid RS-a je dokazan i na medjunarodnom sudu i to nam mora biti i na pameti i na jeziku u svakoj prilici kada je to pogodno/moguce. Zasjenjivanje radikalizacijom odnosa u BiH - plansko otupljivanje cinjenice da je genocidom stvorena RS dovodi do mogucnosti disolucije o kojoj toliko prica. NIKADA SE NE SMIJEMO ZAMORITI PONAVLJANJA I SJECANJA STA SU NAM URADILI. NJIMA JE LAZNI MIT O KOSOVSKOM BOJU TREBAO DA OCUVAJU NASIONALNI PONOS, A NAMA ODRZAVANJE ISTINE NJIHOVOM GENOCIDU I ZLOCINIMA TREBA DA BI IZBJEGLI GOLI OPSTANAK !!!
Zao mi je SRNINE, ali ziranti BiH su vas smlatili za 76 dana a da niste vidjeli niti jednog vojnika nit avion, niti tenka. Izgubili ste rat od djece hakera koji su se igrali sa vasom cetnickom vojskom i gadjali vas raketama sa Jadranskog mora..
Kad nijedna sluzba nije mogla da spreči raspad Jugoslavije nece ni ova jadna službica OSA ili kako se vec zove da spreči ono sto je neminovno, raspad BiH