Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokurac ponovo nešto laprda
Hahaha cuj sad EUFOR treba da ostane i jos da se prosiri? Srbi izgleda da se smrtno boje NATO trupa? Zba on ukoliko ne ostani ovi, doci ce mu Ameri da paradiraju svaki dan kroz Banja Luku kao sto su olu onoj "online vjezbi" kako je nazvao 🤣🤣
@Suppreme Nema razloga da se boje NATO trupa. Oni su ih i iščupali 1995-te.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sada Althea treba da ostane, dobri su oni. HAHAHA Moj Mile, još malo pa ćeš haman pjevati "Jedna si jedina".
Ne mozes ti pomoc Rusiji a nit ona tebi. Smetljiste politicko
Gledam Ruse ovih dana i odmah paralela sa Bosnom i Sarajevom 1992. Sve je časno i pošteno, ludački i krvoločno zbog nemoći da se ostvari bolesna želja ovladavanja narodom koji te neće kao fašističkog agresora.
Laprdalo pred izbore
Ovaj sve ludji i ludji 😂😂😂. Ludi Milojko 😂😂😂
12. Maja je formirana paravojska na teritorjju tada RBiH. Ta parvojska je počinila genocid i bilo ko da pokuša da ponovo formira paravojnu formaciju na bilo kojem djelu države BiH čini krivično djeleo. Krivični zakon BiH je jasan kao i zakon o odbrani.
Utkali su zivote svi oni pobijeni u Sarajevu i logorima, mamu vam genocidašku. Vi niste nikakva vojska bili nego čisti genocidašši.
Genocid, koncentracioni logori i ubijena djeca govore o "čašću i poštenju" barbarske horde nazvane VRS.
Hehe pa da Nato nije zaustavio vojne operacije ne bi ni imali RS. Tako da su vam više koristi napravili nego štete.
nemate vi nikakvih prava genocid@$i bijedni
Ceraj mala ovcice preko brjega, doci cemo ja I moj kolega. Zeljko!,
To Mile zazivas rat, pa bi da bjezis za Beograd i da majke Srbije placu jer su poginuli braneci kriminal dinastije Dodik ?
Pa i BiH ima pravo na ukidanje dejtona fracanje Republike Bosne i Hercegovine mobilisanje stanovnistva.
bla bla bla
Nikad ne treba zaboraviti ni sve civile koje je ta vojska pobila..
Mile daj reci koliko si zajmio od srbovanja. Znaš li šta sve imaš? Moraćeš jarane dati odgovore na mnoga pitanja. Kao uostalom i vecina političara iz tog entiteta. U FBiH takođe. Mani se sakrivanja iza naroda.
Opet prazne price Duduka. A poslije kad ulete ljudi bit ce nisam ja majke mi nista zelio hahaha.