Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje bi bilo da tebe \"podijelimo\" na tri dijela DodiCe !
pa vec je sad iz tri dijela, FBiH, RS i Brcko xD
joj ovaj dodik da pola stvari radi ko sto govori on bi bi se dosad pozdravljao HEIL DODIK
Ako kakva budala pokuša to potpisat ja mu garantujem akciju CUNAMI do granice sa Srbijom,a onda ce mo razmisliti sta dalje raditi. i da li Beogradski pašaluk dijeliti na tri djela ili dva.
Čuj, ne mora se nužno suprotstavljati POLITIČAR, može to biti i grupa ljudi. Zar je moguće da je nešto neizbježno? Pa mamu mu j... nije sve u kamen uklesano i ne mogu vjerovati da se ljudi tako mire sa prilikama! Može se nešto poduzeti!!! Je li ovo normalno ili nije? Zar niko ne može naglas reći da se ove priče već jednom PREKINU? J b t kao da je kuga zahvatila ovu zemlju!!
Milorade , ti si bekrija i lola , kako kazes , tako biti mora
Dzaba ti kad nema u federaciji jakog politicara da se suprotstavi Dodiku.Htjeli mi ili ne na kraju ce ti ovako i biti.
GDJE JE MEVLID DA IZRAFALA OVO KRME
Mo hocemo RS kao nasu teritoriju A ne da djelimo i ovo malo sto imamo.
ne nasjedajte.Na ovakvu priču treba konstruktivno odgovoriti.Nakon toliko stoljeća nepostojanja države Bosne i Hercegovine, umjesto na njenom jačanju radi se na instaliranju još nekih vještačkih tvorevina koje NIČEMU ne služe,osim degenerisanju te strukture.Bosna je lijepa u svojoj kompletnosti i nema potrebe da stavljamo granice.Možemo sasvim lijepo urediti državu, da radimo za dobrobit JAKE države,države koja će stati iza svakog stanovnika i zaštititi ga, osigurati mu sva prava koja mu pripadaju, moguće je! DOSTA ZLOBE! (stranke, pokažite se sad, valjda vam je još nešto ostalo od programa i poslije izbora...)Ako se ovo nekom čini kao dobra ideja nek se javi meni da mu sredim dobrog psihijatra!!! Umjesto da ste preko portala pokrenuli akciju da se zaustave ove priče o cijepanju države,vi se kao zadnji miševi posakrivate iza novinarske \"objektivnosti\".Mogli biste napisati pismo institucijama vlasti, klixeri (ako ste dovoljno pismeni,ofc!)
Moze kako dodik kaze. RS ce biti preko drine na onu stranu mracnjastva, herceg bosna u prknu hrvatske a nasa BOSNA kao RBIH prije.BUJRUM. Kolko vidim ove cetobrade i hdz opet hoce da dobiju po krmecoj njusci a mozda je i vrijeme.
CIJELA IZ TRI DIJELA - ILI NIKAKVA !!!!!!!!!!!!!!!
Ово је контра Дејтона, Милораде!
Ako se RS hoce da otcijepi kako ce te to sprijeciti? Nemate uz vas vise JNA, nije vam ovo\'92 pa da napadate goloruk srpski narod!
Ja ne kontam u cemu je problem. Mudlimani su se jos 92 izjasnili da nece da zive sa srbima u istoj drzavi a sjecam se i Alijine izjave da ce Bosna biti nezavisna pa i po cijenu rata. U cemu je sada problem?????
Najsmjesnije mi je kad Bosnjaci kazu kako se Srbi potpisuju muslimanskim imenim kad ostavljaju komentare , toboze svadjaju ih ...a gledaj ovo , Ante , Irinej Kacavenda , Pero , ku..c palac ...dvolicnost na djelu.
a popusi ga vise!!!!