Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulazio sam jednom u Ferhadiju prije rata. Iza dzamije je bilo turbe Ferhat-pase i jos neka, i na jednom od njih je bio neki interesantan tekst, a nigdje ne mogu da pronadjem sta je pisalo. Sigurno neka Klix sveznalica zna :-) Budala koja je postavaila dinamit da je srusi nije imala pojma da je to zaduzbina Sokolovica, porodice koja je dala i srpskog patrijarha i turskog vezira i da je sve to dio nase istorije.
Krkani su to druže, i da su znali opet bi srušili. Tako to kod njih ide.
dio turskog nasledja, ferhadija nema veze sa bosnjacima i treba im biti oduzeta.
Poceo Franzzisko naš da radi u mesnici i pita mesara: Sta je ovo? Kaze mesar: Masina za pravljenje kobasica. S jedne strane ubacis vola, a s druge strane izadju kobasice. Pita Franzzisko naš: A ima li kakva masina da se ubaci kobasica, a da izadje vo?? Kaze mesar: Moj Franzzi, to je jedino tvom ocu uspjelo!
To Dodiče
RESPEKT ZA SUŽIVOT SVIH NARODA I VJERA...
Malo.dodik misli na pravoslavnu crkvu u mostaru sto se obnavlja odnosno gradi, ako ista narusi ferhadiji narusio je i pravoslavnom zemljistu u moataru gdje ima lijep dio objekata..u slucaju osvete
Hoće Rudonja u mejtef da se prvi upiše ahahahahahahahahahahahahahaaha
Nemoj nam Dodik Bogati pomagat obicenam se to odglavu to tvoje pomaganje.
Baš sam se nešto raznježio...
Ma Dodo ne zna sta da kaze, rekli mu njegovi "analitičari" da ce na otvaranju biti prisutno i preko 20.000 muslimana. Mozda i Vucic dovede onog svog glavnog muslimana! Ovaj poblijedio, reko: Pa nije ih toliko bilo u Banja Luci od 92. Jeste predsjenice, neki ce i nocit! Auuuu Mile ...
Ferhadija je obnovljena, ali opet može biti srušena. Namjenska industrija je trebala biti prioritet, pa tek onda sve ostalo.
Fala duduk ali ne bi ja 7.maja bio u Banja LuKi..za svaki slucaj..
Kako pomoc kad to ionako saudijci finamsiraju!!!!
Lijepo za čuti ali možda bi bilo bolje da Dodik ne pomaže. Iskustvo sa Dodikom nam govori da će nas neposredno nakon učinjenog dobro zaboljeti glava. Šta li je smislio sada?
a ništa isprovocirat će opet sukob ko i prošli put
meni ovdje nesta smrdi, ali u svakom slucaju pozitivna vijest.
Vidi ih, ne znaš koji je ljepši.
zašto blatite čovjeka, vidite da je fer i pošten ispao o5