Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar potez Dodare, neka i ovi iz FBiH urade isto 👍
koji krindzavac ovaj krokodajl kaze “Dodara” ahahahaha. transfer blama Bgmi
Ajde da i to vidim sta ce biti od toga...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A nasi obezbjedili ljudima put bez ikakve naknade i zdravstvenog osiguranja, Fadile sjeme ti se zatrlo
Uhljupi
Da mora prodati svoje jabuke ni feninga im ne bi dao ovako im daje narodne pare koje je upumpao u svoj budzet. Valjda to trebaju raditi institucije koje su zaduzene za to ali jok, ti nemaju para jer ih je isti dodik opljackao.
A možeš jaraniko se razbacivati našim novcima kad imaš lični budžet da trošiš 56miliona maraka godišnje na šta ti se ćefne... Daleko od toga da ljudi nisu zaslužili ali čak i ovim potezom pokazuješ svoj fašizam... Nemoj ba, opet se mi jedni s drugima družimo, džaba ti sav trud
Spasioci su heroji a Dodik ih poceo koristiti na neprimjeren nacin. Spasioci ne idu radi svog Meksika, Katalonije, Kosova, Skotske i Srpske! Oni idu radi humanizma. Naravno, osjecaju ponos zajednice koju predstavljaju ali im nije cilj da pronose politiku nego da spasavaju ljude. U nekim situacijama je mizerno politizirati.
Garant je iz svog dzepa
I treba, nije krv voda...pomagali su svojim pretcima.
I treba, nije krv voda...pomagali su svojim pretcima.
Jesu li koga spasili od mrskih Turaka? Kada su krenuli oni kontali da idu u hajdučiju..
svaka cast
Ne cita mi se tekst. Mogu samo reci da je lako tudjim khurcem( novcanikom) gloginje mlatiti. Iskreno cestitam svim spasiocima iz BiH ali davati extra tudje pare nekome tko je dobrovoljno isao u Tursku je malo veci bezobrazluk.
On to ukrade u pola minute pod rukom...
De vi nagradite povećanjem plate i većim ulaganjem u ovaj sektor. Jednokratna pomoć je samo za jednokratnu upotrebu, iako pohvalno i ovo bez obzira na skrivene namjere dotičnog krmka!
Koliko licemjerja na nevolji drugih ljudi. Nije li vas strah da i vas sutra nešto ne pogodi?
Kako je krenulo i hoce...
Obecanje pustom radovanje...HAHA
100.000 za pomoć Turskom narodu a 150.000 spasiocima. Vlast entiteta je humana, nema dalje! Nisi ti h od humanog, ti kupuješ sljedbenike! Fuj
Jao ofirnog naslova i kvarnog razmišljanja ccc