Zvanični rezultati CIK-a
0
Dodik - novi predsjednik RS
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iznad Tešnjaaaaaa zoraaaaaaaaa svićeeeeee....
@xyz pa zar ti misliš da bi se ona raspala da MZ nije htjela tako. Nemojmo biti naivni, svi smo mi mali i premali i ne odlučujemo o bilo čemu. Kako MZ odluči tako će iti,meni je smiješno kada vidim na ovo portalu kako se ljudi svađaju, vriješđaju, a sve je bespotrebno naši dragi političari ce sjesti i pričati bez obzira što su jučer pljuvali jedan po drugom. E toga makar u Yu nije bilo
E vala vise fakat neznam kome je gore ili nama (normalnim Bosancima i Hercegovcima koji Bih dozivljavaju kao jedinu domovinu) zato sto ta BiH nikad nece moci zivjeti kao normalna drzava i kao takva prestaje u Maglaju i Mostaru sta je poslije zna se.......ili pak ovim srbama i latinima koji mastaju o razbijanju iste...ma ruku na srce gore je njima kad pizde da izadju iz granica Bih a nemogu..nemogu nezato sto ih ja i slicni meni nebi pustili nego zato sto svijet a pogotovu evropa nece dozvoliti formiranje cisto Muslimanske drzave u srcu evrope pa bila ona i na 14% sadasnje Bosne a 24% kako to mnogi potenciraju.....sumsumarom nagrebaliebali smo i mi s vama a i vi s nama veselooooooo ojhaaa
Kazem puzzle jer se raspala u sekundi, a svi su se kleli u nju i u dobar zivot.
@xyz e sa ovim se djelimično slažem, mada ne mislim da je Yuga bila puzzle država. Ne znam koliko si star ili stara, da li se sjećaš, ja pamtim, meni je bilo cool, nikoga nije bilo briga niti za naciju, niti za vjeru, a ko je želio mogao je i to ganjati. Ovo sada je meni puno gore, svi su fol neki vjernici a rade prljave odvratne stvari
U svakom slucaju razocarenje i nezadovoljstvo naroda ovom puzzle drzavom raste koja ce uskoro doziviti sudbinu slicne puzzle drzave iz ne tako davne proslosti - SFRJ.
@xyz Koja svjetska diplomacija? Da nije američka? Izvini, radoznalost me ubi. Samo se vi tješite, utoliko ce vaše razočarenje biti veće, a ja ti opet ponavljam da se ne brinem, zbog čega bi uostalom?
Pravi je trenutak kad se svjetska diplomatija pripremi za to, a vec polako ide u tom smjeru. Uostalom, znaces dobro kad dodje taj trenutak, ne brini. ;)
@xyc prvo, otkud ti znas da sam ja bošnjak ili bošnjakinja? Drugo niko se za vas ne brine, daleko od toga, zabrinut će te se vi sami za sebe , treće ne razmišljam o Bakiru, on mi je čak odvratmiji od Dodika. Dalje, što se tiče referenduma, nece ga Dodik više niti spomenuti. Razmišljaj logički koji je pravi trenutak ako ne poslije izbora. prema tome stvari su vrlo jasne, prijatelju, doik je 2 dana prije izbora govorio da ni mrtav nece razgovarati sa Zlajom, a sada ga poziva, samo nema nikakve povratne.
Bas ko i Bakir, jel da? Sto se tice referenduma samo se ceka pravi trnutak. To mozda Dodik nece ni uraditi, ali ko god dodje poslje njega radice na tome. Nista se vi muslimanski dusebriznici ne brinite za srbe i Republiku Srpsku.
jadni ste svi, bože sačuvaj prava stoka...kakav narod takva i vlast i obratno.ovo vrijedi za cijelu BiH. Dragi Srbi, pa zar ne vidite da se Dodik pravo ušutio o referendumu i da ste još jednom ovce prevarene..... meni vas je stvarno žao, vi se od 2007. nadate odvajanju a ono opet ćorak... život je nekada okrutan. Budući predsjednik je prava faca - obrazovan, načitan, elokventan, divno se izražava, govori najmanje 3 svjetska jezika... hahahahh
Vama niko nece ni dozvoliti da cuvate RS. A vi nama ne dozvolite da vam diramo ostatak....
Volio bi gumeni krm.ak doci u Sarajevo al strahhh je čudo,pa je kao alternativu zamjenio senilnog na funkciji bez funkcije,al hajde de nek malo i gumeni glumi gustava.
Novi i zadnji.
Razlog sto bi mi sacuvali RS, ako se ne bi sacuvala Bosna?
vidi izabrali krmka za predsjednika ja mahnita naroda ako im je krme predjsednik onda kakav je narod