Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ovih jada sto jedva cekaju da se rukuju sa njim, a on zivi ko bubreg u loju oni sigurno jedva prezivljavaju!
Ne razumijes ti Srbe. Srbi ne gledaju sve kroz licnu materijalnu korist. Srbi vole gospodina Dodika radi njegove politike koja polako ali sigurno radi na stvaranju drzave RS.
...ne sekiraj rodjo, trava rodila ima se :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
genocidna tvorevina
Svaka jaka i stabilna drzava je 'genocidna tvorevina". To ti je recept za pravljenje nacionalne drzave. Kako mislis da su nacionalne drzave nastale?
@BivsiTurcin3 Navedi onda koje su to drzave ?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
"CIK je tehničko tijelo i morao je da, na zahtjev ovlaštenih organa, Narodne skupštine i Komisije za sprovođenje referenduma RS-a, stavi na raspolaganje spiskove. Sve drugo je opstrukcija", ustvrdio je Dodik. Nemaš pojma DO-diče. Cik za svoj posao odgovara i prima naređenja od Parlamenta BiH i min. vijeća BiH.
Stranka Demokratske AKCIJE U startu dobijate REAKCIJU na sve vase AKCIJE
Ovaj krkan ne nevjerovatan kolku silu on sije balkanom k oda mu je putin babo , jeb mu on pleme i sjeme koje ga okoti i dovede da on vodi jednu srpsku !
Mile, smijeni tog neposlušnog malca
Bi on, ali malac je prijatelj sa Vučićem! Nije tu šale! Više je malac izvukao para or Srbije nego Dodik ovolikim uvlačenjem i lizanem!
Bakire samo naseljavaj Arape boljih ratnika nema za sledecih 10 godina jedno 500 holjada pa onda vidjecemo
Balkanski KIM! :))))
a dodo ko poštuje odluke ustavnog suda države BiH
niko...ko ni vi
TkZV.rs JE NAJKRVAVIJE PARCE ZEMLJE U EVROPI.
@sefikfrco - lažeš kao pas.
Sljedbenici Radovna Karadica nastavljaju put koi nije dovrsio ratni zlocinac.
Završit će ovaj nastavljač na kolcu! Njegovi će ga srediti po starom dobrom srpskom običaju! Koji vožd im je umro prirodnom smrću?
@alejalipa92 ni jedan jedini "vozd" nametnut Srbima od strane okupatora nije zivio. Sa Srbima mozes kako hoces, al ne mozes dokle hoces
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Genocidna tvorevina nastala na zlocinu fasisrickim metodama nastavlja zlocinacki pirmnad onima koji, sumspasili, svoj goli zivot. Sljedbenici ratnog zlocinca Radovana Karadica nastavljaju putm zajednickog zlocinackog poduhvata koji nje uspio.
Do tada, u medjuvremenu je nepostivanje ustavne odluke o neustavnom danu republike shumske krivicno djelo.
ne moze do-DICK gurati u rat svoj narod kada je vec 100 puta porazen do sada. opametite se.. ovo je BiH. pitajte do-DICKa sta mu pise na licnoj karti.. BIH druže..
Kako koji referendum prodje, cetalji sve skuceniji i skuceniji. Izgleda da prica o beogradskom pasaluku nije puka zajebancija. Zao mi je normalnih ljudi medju Srbima, ali brate slabo se nesto cuje njihov glas razuma.
Domacee sluge sluze nasim susjedima kako bi destabilizirali i ugroziti suverenitet vlastite drzave. Instalirani trabanti Beograda i Zagreba intezivirali su secesionisticke . Treba upozoriti nase susjede da nemogu biti garant dejtonskog mirovnog sporazuma. Njihova politika u bih je nedobronamjerna i izaziva stanje nepodnosljivosti.
Tacno da ne znam kada su, citajuci vijesti mogao bi zakljuciti da su blizu. Mislim naravno na izbore.