Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za SDS;vi sjoja svatanja iprocjene ostavite samo za sebe ! Vi ama bash nikakve veze sa politikom nemate i tu nesposobnost ste pokazali jos za vreme svoje vladavine poshto ste mnoge ovlasti sa RS-a prenijeli na nivo BiH-e.U cemu ste samo sposobni ; to je da napadate licno sami sebe i sadashnju vlast,a ni sami niste svjesni da to itekako ide na stetu i vas samih,nego pemet u glavu i zajednicki trebate raditi u korist svih a nikako na stetu! Veliki pozdrav za gos,Dodoka i \"REPUBLIKU SRPSKU\"
Genocidni nakaradni NESTATI poput jade dabica.
THE END
polahko se zavrcu ruke i popustaju pojedinci....gdje je sad onaj gard Mile!!! Rekao si da neces nista prihvatiti iz butmirskog paketa? :-)
veliku je gresku napravio mile sto je doceko ratnog zlocinca plavsicku,u istoriji se bit pamcen zbog tog cina,nijedan normalan politicar to nebi prihvatio.
ma genocidna tvorevina treba bit ukinuta jer je nastala na etnickim i ratnim zlocinima,od kad ona postoji?
vo sve neke mucke nemoze bit gore,sad ce ispast mile zrtva:)vjerovat njima ko jevrej hitleru:)samo ukidanje entitetskih glasanja drugacije demokratske solucije nema.
Dodik pokusava da spasi sto se spasiti moze,a ovi iz SDS-a u namjeri da dodu na vlast bi rado unistili RS
Kako to da Mile nije RS??? I tuzbe za kriminal protiv njega su u biti protiv RS-a? Mile = RS!!!! Po njegovom :D