Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto ko sto nije Grbavica zabranjena za prikazivanje u B.L. de krmak ne seri
saznat ce i srbi istinu kad tad, bez obzira na ovaj film.
@LAZOV 19.12.2011. u 20:51 I sta je sporno oko ove izjave? Kada su to gore navedeni bili na istoj strani, u svakom prethodnom ratu ste bili na strani OKUPATORA.
DODO POJO GOVNO zato je ovako lijep !!!!!!!!
Eh, šta smo mi dočekali, da nam jedna poremećena holivudska pforuknjača nudi do sada \"najautentičniji\" prikaz rata u BiH!? Pa, cijela opva patetična frka oko filma ide samo n joj u prilog, a u Bosni se svi napalili... Sjetite se filma \"Milioner iz blata\"! Ko se danas još sjeća te siromašne indijske djece? E, tako će vam biti i sa silovanim ženama, ali i sa angažovanim našim glumcima!! Pet sekundi slave...i zaborav! Zaboli njih za naše muke!!!
Pazi Dodik popusices kao sto ste pusili 1993
Slusajte covjeka, zna on dobro Gebelsove metode. More seljacino, vazda ce mi Angelinino misljenje biti vrijednije od tvog. Osim ako pricamo to tome kako u isto vrijeme krkati pivu i guliti gusle.
Cuj Herceg Bosna... zar nije SKUTORSKA !!! HA STA KAZES a to negdje u Hrvatskoj ima te mjesta oko Knina koliko hocete koja bi to zemlja bila... misevi jedni zaratili se prvi ce te nestati
Kada ce se vise prestati objavljivati sve sto ovaj k..ak kaze?Krenut ce te sa objavljivanjem kada je isao u wc kada je vrsio malu, a kada je veliku nuzdu.Jadni vi iz ovih nasih medija!
anđelina ,nabijem te.
milorade milorade jebace ti majku snaha muslimanka hahhahahahahha nema vise krmatine za trpezom ;)
ma boli me djon,neka mene i punicu cuva policija...i lagumdziju cuvaju od kada mu se maca pokakila pred vratima,kazu istovarila \"opasno \" govno...
Ali se snimaju nove epizode ratova zvijezda... Osveta Šita i Povratak Dževada
Pa i nije ti ta Angelina ekber nesto jaka fora...
ko te pita cobane...ufati se kusturice pa ga jedan drugom cuclajte
sljedeci film bice o silovanoj srpkinji zaljubljenoj u Mujin obrezani...hehe dolaze vremena vracanja dugova sto se nakupise jos od balkanskih ratova
BOG I HRVATI